www.castle-sk.com

Torchwood

Pravidlá fóra
Toto je diskusia, žiadne linky na download.
<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 17 Aug 2011, 10:19

Re: Torchwood

Promo som este nevidela, iba fotky, musim mrk :)
<<

niklas

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 23 Aug 2011, 09:29

Nezdala sa ti Gwen v tejto epizóde nezvyčajne pekná? Aj tie Jackove pohľady v aute boli srandovné-pripomínal mi dieťa ktorému zobrali lízatko :D
Keď si zhrnem túto časť, v podstate tam boli len Jackova lovestory s Angelom a Gwen v aute :) a ešte aby som nezabudla na Jacka v spovednici :D :D ktovie či aj túto časť vycenzúrovali :D
<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 23 Aug 2011, 18:49

Veru, nic sa vlastne neudialo, az na tie pikantne flashbacky do Jackovej minulosti (a teda cenzura by asi nezaskodila, menej je niekedy viac) :)
Ale dali mu poriadne do tela ti fanatici talianski, chudak Jack :(

Co ti ja viem, niekedy mi Gwen pripada pekna, inokedy menej (najma z profilu)...

No, ale ten Angelo bude uz asi poriadne stary, ked sa spoznali este v roku 1927...alebo aj on nejako cestoval v case a bude tiez mlady, to som zvedava :)
A nieco s tym budu mat urcite ti traja, co sa tam dohadovali pred nim, ze ho kupia, si myslim...
<<

niklas

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 24 Aug 2011, 16:45

no hej, tie postelove scény tam ani nemuseli byt-stačili by len trčiace hlavy spod paplónu :D alebo rovno ukazať ich dvoch ráno :D :D

tiež som rozmýšlala nad Angelom, to by musel mať vyše sto :D a som aj zvedavá čo urobí keď uvidí Jacka :)

tí traja alebo by to mohlo súvisieť s odobratím Jackovej krvi
<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 02 Sep 2011, 20:09

No, tak Jacka neuvidel, ale asi cakal len na neho, aby mohol umriet...zaujimal by ma jeho testament, ci nieco odkazal aj Jackovi, tipujem, ze hej :)
<<

niklas

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 07 Sep 2011, 17:13

nakoniec sa Oswald pridal k torchwoodu. Ale mám pocit že v tom niečo vidí pre seba-vždy to tak robil. A Gwen ho jak zmlátila :D
chudáčik Gwenin otec, ešte tam dýchal a okuliarnatý už prial úprimnú sústrasť... keby som na gweninom mieste, toho okuliarnatého by som poslala do 1. kategorie :x
zajtra posledná epka :)
<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 07 Sep 2011, 20:01

Veru, Gwen mu dala poriadnu nakladacku, tak mu treba...
Ale to s tou kvapkou Jackovej krvi bola sranda, najprv som nechapala, na co ten Danes tak vyjavene cumi :)
A to Blessing, to fakt netusim, co vlastne to akoze ma byt a co s tym Torchwood kompany chce spravit, ked to nakoniec najdu?

Inak, ja si osobne myslim, ze toto je posledna seria Torchwoodu, uz to nie je to, co to byvalo, ked sa kazdu cast riesilo nieco nove a cele to bolo ovela zabavnejsie, teraz je to skor drama...
<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 11 Sep 2011, 23:24

Tak posledna cast dokukana....tym otvorenym koncom si nechali zadne vratka pre dalsie pokracovanie, ale nevie, neviem, ci nejake bude :(
To s tou Rexovou krvou bolo dobre, to by ma nenapadlo...
<<

niklas

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 13 Sep 2011, 15:35

Tá posledná časť bola skvelá :D tých CIA agentov som si nejako oblúbila, škoda že ich nechala odpáliť. Aj Esther mi bolo ľúto, najmä keď v kostole ukazovali jej sestru a deti.
Rexov nádych života :D a tie ich pohlady :D
5. séria by mala byť, ale RTD si chce oddýchnuť od sci-fi a prenechať ju inému schopnému režisérovi...
Predchádzajúci

Späť na Televízne seriály

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia