www.castle-sk.com

Škola, spolužiaci, profeso..učitelia

<<

erika

Obrázok užívateľa

Officer
Officer

Poslať 26 Máj 2011, 13:01

Re: Škola, spolužiaci, profeso..učitelia

Verde píše:V dnesnej dobe je vyber VŠ dosť zaujimavy, nikto neviem čo chce a každý len strúhne mesiac pred tým ako terba odoslať prihlášku nejakú kravinu. Trend VŠ sa mi nepáči, len aby sme mali študentov, aj milión tristo, hlavne, že budú prachy. Vylezú od nás kadejakí Ing .. ktorí...ále to nás už nemusí zaujímať.

Presne tak, od nás idú z ročníka všetci na nejakú VŠ, min. 50% z toho sú len nápady na poslednú chvíľu, tí ľudia ani len netušia, čo budú vlastne študovať a už vôbec nie to, čo budú robiť, keď doštudujú! Ale keby si žiadnu nevybrali, tak by sa na nich všetci pozerali ako na hlupákov, i keď podľa sa toho veľa dá dosiahnuť aj bez VŠ, niekedy aj viac ako s ňou, lebo ťa aspoň nič nebrzdí...:D
A mojich vysnívaných povolaní bolo už tóóóľko, najskôr som chcela byť spisovateľka a ilustrátorka, prvú knihu rozprávok som si napísala už v prvej triede na ZŠ :D Macko má narodeniny (alebo tak nejako sa to volalo :D ), pekne som si ju aj sama pokreslila...Potom som chcela byť maliarka, ale akosi som si ten talent zanedbala, teraz ma to aj dosť mrzí, ale čo už. A jedno obdobie som chcela byť herečka, ako humorná v komédiách a paródiách by som sa určite uplatnila :D
A nakoniec svoj život prežijem asi ako ekonómka, ak mi vyjdú prijímačky...btw najviac sa teším na to, ako budem do roboty chodiť v nejakých kostýmčekoch slušáckych a budem vyzerať veľmi dôležito :)
<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 26 Máj 2011, 21:02

:lol: nechcem ti brat iluzie, ale ekonomkou som po VS uz trinasty rok a do roboty chodim v tricku a rifliach :lol:
<<

erika

Obrázok užívateľa

Officer
Officer

Poslať 26 Máj 2011, 22:53

tigy píše::lol: nechcem ti brat iluzie, ale ekonomkou som po VS uz trinasty rok a do roboty chodim v tricku a rifliach :lol:

Asi som si to povolanie trochu zidealizovala :D Ale nevadí, ja skúsim najskôr tie kostýmy, ale potom ma to asi aj tak prestane baviť a tiež prejdem na niečo pohodlnejšie, ale najskôr ma na tú VŠ musia prijať a ešte malý detail, musím doštudovať :D
<<

lilianka

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 25 Feb 2012, 21:10

mne skola chyba,som uz skoro 3 roky prec,ked si pomyslim,ako sme v skole hovorievali,ze uz aby sme odisli.ale este omnoho viac ma mrzi,ze moja najoblubenejsia profesorka uz nie je medzi nami :( :cry: za vsetko jej zo srdca dakujem a mrzi ma,ze uz som je to nestihla povedat osobne :( :( :cry: :cry:
Predchádzajúci

Späť na Všeličo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia