www.castle-sk.com

Akú hudbu počúvate ?

<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 17 Máj 2010, 21:02

Re: Akú hudbu počúvate ?

Teraz je tazke sa presadit a hlavne aj hudba co do zanrov sa dost rozrastla. A co je podstatne, ze toho kvalitneho nie je az tak vela. Nieco vznikne, dalsie zanikne a potom to prerabanie uz zlozenych pesniciek...
<<

Nef_Castle-Fan

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 18 Máj 2010, 09:20

No to preberanie to áno... akoby už došla inšpirácia a fantázia..
Ale skôr bych povedala,že nie ať tak presadiť sa je ťažké(hoc je:D) ale potom aj niečo dobré vypustiť do éteru ...
Akoby to bolo len o komercii ...čiste zarábanie peňazí na nejakom popíku....pesnička,ktorá ti síce vlezie do uší ale po pár vypočutiach sa obohrá :?
<<

adooo

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 17 Júl 2010, 12:02

a ešte aj Dire Straits heh momentálne zas :)) a o týždeň sa chystám an The Backwards - Beatles reviral u nás v Handlovej...aj Olympic tam bdue heh :D
„Swallow this!“ Bruce Campbell, The Evil dead II
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Jan 2011, 15:04

Čo počúvam? Uff, je toho veľa :).
Žánrovo asi najviac metal, klasické heavy metalové legendy, potom black metal a hlavne folk metal, alebo tiež nazývaný pagan. To je to čo mám najradšej. Hlavne Slovanská tématika.
Okrem toho mám rada Indie folk - Damien Rice, Patrick Watson. Z popu počúvam iba Michaela Jacksona a som doživotný fanúšik The Kelly Family a nehanbím sa za to :D.
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

Verde

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 27 Jan 2011, 22:19

Petraela výborný záber :)
<<

Loki

VIP
VIP

Poslať 27 Jan 2011, 23:28

Petraela píše:Čo počúvam? Uff, je toho veľa :).
Žánrovo asi najviac metal, klasické heavy metalové legendy, potom black metal a hlavne folk metal, alebo tiež nazývaný pagan. To je to čo mám najradšej. Hlavne Slovanská tématika.
Okrem toho mám rada Indie folk - Damien Rice, Patrick Watson. Z popu počúvam iba Michaela Jacksona a som doživotný fanúšik The Kelly Family a nehanbím sa za to :D.

A tento nepriznany zaznam z live si videla? http://www.youtube.com/watch?v=1KKwhcHahGk Doporucujem pozriet cele. :)
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 28 Jan 2011, 10:25

Loki, toto je skvelý kúsok :D Polib mi čau :D Ešte väčšia sranda je, keď je človek na koncerte a ku koncu tejto pesničky sa začne smiať, lebo ho napadne tento záver :D
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

clayman

Sergeant
Sergeant

Poslať 28 Jan 2011, 23:56

ako tu tak citam prispevky tak to vypada ze castla pozeraju same "temne duse" :D tak napisem aj ja mojich par oblubencov. zaklad je heavy metal (iron maiden, edguy , judas priest, helloween, blind guardian) potom nejake hard rockovejsie kapelky (ac/dc, blask sabbath, rush, magnum) nepohrdnem ani troskou progresu (dream theater, opeth, pain of salvation, queensryche) melodickeho death metalu (arch enemy, in flames, moonspell, amorphis, death) a ani extremnejsie spolky mi nerobia problem (carcass, lock up, entombed, behemoth). je toho fakt vela proste muzika a serialy su moja najvacsia vasen! :)
<<

Loki

VIP
VIP

Poslať 29 Jan 2011, 00:28

Nechcem zakladat flame, ale neni melodicky death metal oxymoron? :P
<<

clayman

Sergeant
Sergeant

Poslať 29 Jan 2011, 18:26

loki mozno nejakemu laikovi to tak moze pripadat ale nie to pravda v metale ci uz je to heavy alebo death je viac melodie ako by si cakal len treba poriadne pocuvat a objavovat ;) napr. iron maiden maju v jednej pesnicke viac melodickych liniek ako ma priemerna popova kapela na celom albume :D :mrgreen:
PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeličo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia