www.castle-sk.com

Diskuze - 1x09 - Little Girl Lost

<<

Verde

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 21 Feb 2010, 22:55

Diskuze - 1x09 - Little Girl Lost

Neviem nakoľko ste pozerali túto časť na jojke, a akí ste priaznivci dabingu podľa môjho názoru je fajn pre Caslte a celkom sa im vydaril. K časti , zjavne to bolo súperenie castle verzus beckettovej ex. Veľmi dobrá scéna z výťahu: ...nič nič..
B: chodili sme spolu, 6 mesiacov
a potom reakcia Castla :)..

Tiež to bozkávanie,,, My my sme len ...Dospelí. Jednoducho ten Rick vie tak šlehnúť niekedy. Ešte som sa nezasmial tak pri nejakom kriminálnom seriáli ako pri Castlovi..
<<

adooo

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 23 Feb 2010, 15:25

Re: 1x09 Little Girl Lost

áno nadabované je to dobré, Maštalír bola dobrá voľba, ale ja som tvrdý zástanca povodneho zvuku...i keď niekedy ma nebaví čítať, ale čo človek urobí keď je na intráku bez telky :D

a aby nebol iba off topic...áno bolo zaujimavé sledovať túto časť ako sa to vyvynie a mal som dosť nervy (znie to vtipne) keď sa túlili tí dvaja k sebe...mne sedí Kate a Rick viac :D uvidíme čím nás scenáristi prekvapia :)
„Swallow this!“ Bruce Campbell, The Evil dead II
<<

Verde

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 23 Feb 2010, 21:28

Ale klasika , ukážka toho ako sa vie Castle bravúrne vyrovnať so "sokom" povedzme .. a zložiť ho slovami... predsa len je dobré známe .. "Words are loaded pistols" a pri Rickovi to platí dvojnásobne !
<<

adooo

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 24 Feb 2010, 22:07

Tak Rick je majster slova o tom niet najmenších pochýb...myslím, že niektoré jeho hlášky nadobudnú kultový charakter časom :)
<<

drobnalienka

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 27 Feb 2010, 21:08

No pri tejto časti som aj ja sedela nalepená na telke.. :) Ale bolo pekné vidieť Castla ako dokáže žiarliť :) Jedna scéna sa mi obzvlášť páčila keď Kate zobrala to malé dievčatko na ruky a obidvaja aj Rick aj Will na nu tak krásne pozerali. No v každom prípade to bola jedna z najlepších epizód :)
<<

adooo

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 28 Feb 2010, 11:58

ťažko hovoriť, či najlepšia, lebo u mňa majú všetky tak vysoký kredit :) akurát sa mi táto časť líšila od iných,že tam nebola spachaná vražda a tým sa menil ajcharakter vyšetrovania...ale nemusia byť stále len mŕtvolky :D
<<

drobnalienka

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 28 Feb 2010, 18:14

Presne niekedy treba aj zmenu :) No v každom prípade to bolo aj dobre premyslené :)
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 28 Dec 2010, 17:28

v prvom rade treba vyzdvihnut zaciatok tejto casti --- je nedele rano, nemal by ste plizet domu z nejake kompromitujuci noci ??? :lol:
a ako Rick nachytal Kate s jej byvalym ako sa bozkavaju v kuchyni a ona mu to strasne chcela vysvetlovat, ze vlastne o nic neslo..
keby RIck zistil, akeho velkeho fanusika ma vo svojej blizkosti,.. no neviem, neviem :) :)
I remember everything.
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 28 Dec 2010, 18:15

Doufám, že se to Rikouš někdy dozví :-)...třeba, když objeví u ní doma všechny jeho knížky a všechny se svým podpisem. A ještě by tam třeba mohla být zarámovaná Rickova fotka v srdíčkovém rámečku. :lol: :lol:
...no dobře ,dobře, já se do toho blázince teda přihlásím no :D :D :D :D

From Apples to Always...
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 28 Dec 2010, 18:38

Predpokladám, že Castlove knihy si držala čo najbližšie (Ááááách, pod vankúšom, aby mohla snívať o Castlovi :D ). Inak v prvej sérii nie je časť, kedy by Ryan nepobehoval s knihou od Castla :D
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
Ďalší

Späť na 1. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia