www.castle-sk.com

O seriáloch

Pravidlá fóra
Toto je diskusia, žiadne linky na download.
<<

Loki

VIP
VIP

Poslať 17 Aug 2011, 20:23

O seriáloch

tigy píše:Nuz Loki, zmier sa s tym, ze my baby vzdy potrebujeme v kazdom seriali okrem zakladnej dejovej linky aj tu vedlajsiu, romanticku, tak to jednoducho je... ;)

Nezmierim, takymto zmyslanim fanynky k****ia jeden serial za druhym. A scenaristi, aby mali zase na dalsi rok pracu im idu na ruku. Hnus... Zostante si u vztahovych serialov ako je Gossipka a normalne fajn serialy typu Mentalista, a vlastne kedysi aj Castle, nechajte na pokoji. :evil:
<<

Loki

VIP
VIP

Poslať 19 Aug 2011, 06:45

Re: Mentalist

tigy píše:No, ale kedze vo vacsine serialov hraju ludia, ktori maju svoje zivoty, trapenia a problemy, tak je asi dost tazke natocit nejaky serial bez toho, aby sa zaoberal aj zivotmi hlavnych hrdinov...asi tazko by niekto kukal serial, ze stal sa zlocin, detektivi patraju, patraju, zbieraju dokazy, zlocin vyriesia, povedia si padla a idu domov, zaverecne titulky...

Skratka taky je zivot, ved velka vacsina vztahov sa zacina prave na pracovisku....

A presne tu sa mylis. Takeho noveho Sherlocka si videla? Alebo napriklad aj Case Histories, ktore prave napozeravam. The Wire, The Killing, aj ten Twin Peaks(s dosranym koncom). Ja nemam nic proti tomu, ked ma hl. hrdina nejaku traumu, romanik a pod. Dokresluje to tu postavu a dava jej vacsiu hlbku. Problem nastava vtedy, ked sa tazisko serialu presunie inam a vztahy spadnu na bazu skolkarskych problemov typu - chce ho, nechce ho, chcu sa, nechcu sa, idu sa brat, nejdu sa brat, zoberu sa a "the end". Proste preexponovane vztahove problemy so zapletkami, ktorych priebeh vidis hned od zaciatku a ta vasa zenska patologicka potreba to VSADE cpat mna uz fakt stve.
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 19 Aug 2011, 09:18

Loki, sorry ale to ako sa uberajú americké seriály asi ťažko ovplyvníme :D a keď ti to tak vadí tak nepozeraj. O tom to je. Česť výnimkám, kde sa kladie kvalita nad kvantitu. Ale bohužiaľ dnešný svet je o peniazoch, vôbec sa nezaťažujem s tým, že kvality je málo, lebo mi to nijako nepomôže. Ak objavím niečo skutočne dobré, tak sa teším a dúfam, že to vydrží. To je všetko. Je to aj tak zbytočné preberať a hlavne sa rozčuľovať.
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 19 Aug 2011, 22:36

Loki píše:A presne tu sa mylis. Takeho noveho Sherlocka si videla? Alebo napriklad aj Case Histories, ktore prave napozeravam. The Wire, The Killing, aj ten Twin Peaks(s dosranym koncom). Ja nemam nic proti tomu, ked ma hl. hrdina nejaku traumu, romanik a pod. Dokresluje to tu postavu a dava jej vacsiu hlbku. Problem nastava vtedy, ked sa tazisko serialu presunie inam a vztahy spadnu na bazu skolkarskych problemov typu - chce ho, nechce ho, chcu sa, nechcu sa, idu sa brat, nejdu sa brat, zoberu sa a "the end". Proste preexponovane vztahove problemy so zapletkami, ktorych priebeh vidis hned od zaciatku a ta vasa zenska patologicka potreba to VSADE cpat mna uz fakt stve.

Hej, noveho Sherlocka som videla, dalo sa, to ostatne nepoznam, ale podla toho, co si vymenoval je teda dost serialov, ktore splnaju aj tvoje kriteria, takze si myslim, ze kazdy moze pozerat naozaj prave to, co ho bavi....a co ho prestane bavit, nech prestane pozerat :) jednoduche ;)
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 25 Aug 2011, 09:11

Re: O seriáloch

Začala som pozerať druhú sériu seriálu Pushing Daises a jednoducho som to nevydržala a prebehla som si poslednú časť... moje tušenie sa potvrdilo, zas jeden nedokončený seriál... je mi to dosť ľúto, lebo sa mi veľmi páčil.
Love is not a switch.

<<

clayman

Sergeant
Sergeant

Poslať 25 Aug 2011, 22:42

velka skoda pushing daisies bol velmi kvalitny serial :cry:
<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 26 Aug 2011, 10:10

Suhlas, Pushing daisies bola parada :)
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 03 Okt 2011, 16:48

Nebudem zakladať novú tému takže napíšem sem.

Pozrela som si nový seriál Hart of Dixie. Trefa na moju strunu :D Takéto seriály môžem.

Mladá lekárka Zoe Hart potrebuje rok všeobecnej praxe a tak vymení New York za mestečko Bluebell v Alabame. Celkom vtipné a rysujú sa tam zaujímavé zápletky. Len škoda, že hlavný nápadník nie je väčší fešák...
Love is not a switch.

<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 03 Okt 2011, 17:47

Omrkla som si ten serial na CSFD, ze co je to zac a ta Zoe Hart je Summer z OC California, serialu meho "mladi" :D a aj referencie ma celkom dobre...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 03 Okt 2011, 18:23

A ja som furt na ňu pozerala, že aká mi je znám, ale ani za svet som nevedela, kto to je :D Zatiaľ bola len jedna epka. Dnes bude druhá.
Love is not a switch.

Ďalší

Späť na Televízne seriály

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia