Tak čo, kto je verný fanúšik tejto stránky a prišiel sem po polnoci? Zazrela som tu hlivoja hneď ako som sem prišla pred 10 minútami V poslednej dobe sa na Silvestra nedá nič robiť...
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..." Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
Vyzerá to tak, že tu strávime spolu ešte veľa času
Tems, ááááááá, ďalší človek z KE *trieska si hlavu o stôl* Mimochodom, teba som tu v živote nevidela online Aha... to bude tým, že si tu oficiálne iba od dneška Vitaj medzi nami
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..." Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
Tems, ale vieš, ako na nový rok... a ty si sa práve na nový rok zaregistrovala a napísala (dúfam, že som trafila pohlavie ), takže po celý rok nám budeš robiť spoločnosť
našťastie som bola na chate, tak som sa nemusela plaziť ale polnoc si nepametám, čo ma serie najviac a už sú 2 hodiny poobede a ešte stále som zbombená jak delo