Noví členovia. Predstavte sa nám!
V januari som zacal pozerat Firefly, ktory ma hned chytil a k tomu vsetkemu mi Nathan Fillion prirastol k srdcu, informoval som sa o jeho dalsej tvorbe a tak som sa dostal ku Castleovi, kedysi som pozeraval NCIS, no po case ma prestalo bavit a tak som sa bal, ze pri Castleovi skoncim s tym, ze to pozeram len kvoli Nathanovi.. Tak som zacal a vcera dopozeral vsetky doposial vydane casti. Moje prvotne obavy sa vytratili, pretoze Castle sice je " kriminalka" ale ina, lepsia, svojim sposobom ako robena na mieru mne.. nehovorim, ze som sa vzdy bavil, boli aj nudnejsie casti a ku koncu druhej serie som sa nevedel dokopat k dalsej, ale akonahle som sa k tomu dokopal, tak Tretia sla ako po masle.. Castle je seriu co seriu lepsi ( aspon pre mna) , a samozrejme ma najviac bavili dvojdiely a diely kde riesia matku Kate. Dokonca som si zelal aby urobili nieco na styl mojej srdcovky 24, a aj to vyslo, dokonca s priamymi odkazmi na tento serial, to ma proste uz dostalo = Dufam, ze Castle bude v buducnosti robit viac casti, ktore budu na seba prepojene aj niecim inym nez vyvojom vztahov Myslim, ze z toho co sme mali sancu vidiet by sa bolo na co pozerat.. a tak tu pisem, dufam, ze sa zaclenim do vasej komunity a budem s vami oslavovat a rozoberat tento serial Som z Kosic btw .. takze tesim sa uz teraz s vami na LA cast a este by som mal taku prosbu, zee vidim, ze ludia tu maju cerstve info atd. co ma bavi u serialov sledovat a u Castlea mam zatial akurat tak twitteri hercov, tak ci nemate este nejake uzitocne zdroje informacii o ktore by ste sa so mnou podelili .. Dakujem velmi pekne, som rad, ze tu mozem byt ..
Castle: She hated Obama!