www.castle-sk.com

Doctor Who

Pravidlá fóra
Toto je diskusia, žiadne linky na download.
<<

kaja

Obrázok užívateľa

VIP
VIP

Poslať 25 Mar 2011, 16:07

Doctor Who

No? Pozerá to tu niekto? :) Podľa mňa je to skvelý seriál, ale povedzme si to narovinu - ktorý britský seriál nie je úžasný? ;)

Pre neznalcov, tu je menšie info o seriáli ;)
  Kód:
http://www.doctorwho.scifi-guide.net/dw-about.html

Momentálne som za polovicou 3.série a už sa nemôžem dočkať, kedy Martha odíde :D Nič proti nej, ale Rose bola proste naj...
<<

--Angie--

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 27 Mar 2011, 17:04

Re: Doctor Who

Pozerám...som na ňom závislá...môj naj seriál :)
Je pravda, že Rose bola najlepšia, ale počkaj na Donnu.
3. séria má úžasné finále...ale počkaj na finále 4 série + na posledné 2 špeciály s Tennantom :D
Vyroníš more sĺz, ale hneď prvú epku 5. série s 11. doktorom si zamiluješ a len potom si uvedomíš, že Briti majú naozaj najlepšie seriály.
A potom ani nie za mesiac hor sa na štart 6 série. :)

Ináč, DW má asi naj seriálový soundtrack aký som kedy počula. :)

A pozeráš to dabované?...myslím, že AXN to chodí, ale ja som videla len jednu časť s dabingom a povedala som si, že nikdy viac. A navyše pochybujem, že sa dá preložiť Tennantové WELL, či vlastne celkovo je podľa mňa Tennant nepreložiteľný. :D
<<

kaja

Obrázok užívateľa

VIP
VIP

Poslať 29 Mar 2011, 16:15

tak už som na 4.sérii :) Donna je perfektná, ale ona tam bola už na začiatku 3.série, takže som ju videla ;) finále 3.série bolo perfektné, ale keď vravíš, že 4. bude lepšie, už sa neviem dočkať :) aj keď mi bude Davida ľúto. on je proste fenomenálny :) ale aj tak som zvedavá na toho 11. Doctora. nevyzerá zle :lol:

pozerám to aj na AXN, ale to len keď nemám čo robiť vtedy :D ináč to pozerám v origináli :) tak je to proste naj...
<<

niklas

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 25 Apr 2011, 11:52

pozerávam ho aj ja :) som zatiaľ na 4 sérii a aj keď mi zo začiatku chýbala Rose už som si zvykla a obľúbila som si aj Marthu a hlavne Donnu :)
<<

--Angie--

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 25 Apr 2011, 12:13

Túto sobotu bola odvysielaná prvá epka 6 série.
Perfektná ako vždy. :)
Teším sa na pokračovanie. :)

Btw. niklas...už bola epka s River Song?...v knižnici?
Lebo River je vynikajúca postava ale kto to je v skutočnosti sa dozvieme možno až v 6. sérii. :)
<<

niklas

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 26 Apr 2011, 12:10

ešte nie, ale už je na rade :D
<<

kaja

Obrázok užívateľa

VIP
VIP

Poslať 27 Apr 2011, 12:22

videli ste tú novú časť? paráda, že? už sa neviem dočkať soboty. toto je asi ten najdlhší týždeň v histórii :D

angie: čo povieš? parádna epka, všakže? ja som úplne mimo z nej :) a silence, to je úplne premyslené monštrum. ja som to pozerala v noci a potom som mala čo robiť, aby som dokázala otvoriť dvere :D a sestra si stále zo mňa robí srandu a vraví mi: za tebou... a tvári sa vystrašene :D
<<

niklas

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 03 Máj 2011, 14:39

Začínam s 5. sériou....Všetci mi chýbajú, bolo by super keby sa aspoň River znovu niekde objavila
<<

kaja

Obrázok užívateľa

VIP
VIP

Poslať 03 Máj 2011, 16:10

Nechcem spoilerovať (hehe, spoilers! ;)), ale neboj. River sa ešte objaví :)
<<

terentule

Sergeant
Sergeant

Poslať 03 Máj 2011, 19:27

Já Doktora zbožňuju :)!
Chybí mi časy druhé a čtvrté řady, Rose a Donna byly moje nejoblíbenější, stejně jako mi chybí David Tennant. Nicméně Matt Smith je fajn :). Jen River mi děěěsně nesedí a ten její vztah k Doktorovi se mi taky moc nelíbí :D.
Tak trochu mi chybí RTD, 5. řada je taková jiná, jsem zvědavá jak se bude vyvíjet 6. Přijde mi to dost šílené a takové "LOSTovité" :D
Ďalší

Späť na Televízne seriály

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia