www.castle-sk.com

Diskuze - 4x14 - The Blue Butterfly

<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 07 Feb 2012, 10:39

Diskuze - 4x14 - The Blue Butterfly

Tak to mám za sebou. Určitě se jim povedlo správně navodit tu atmosféru, ale nejraději bych je zabila za tu jejich mluvu. Absolutně jsem to nestíhala. Dost věcí jsem jen odhadovala z kontextu. No děs....
Nejvíce ze všeho se mi líbila role, kterou měla Molly. Vůbec jsem nečekala takovýhle konec, i když mi bylo hned jasné, že ten starý pár je Vera s Joe.

Ten současný případ šel jaksi mimo mě. Sice vím, kdo je vrah, ale tak nějak je mi to buřt. Více mě zajímal rok 1947.
Castle to měl vše krásně v hlavě vykreslené.
Martha zde byla za super kočku a ani trochu neztratila ze své bláznivé energie. :-)
Tamala máá krásný hlas, normálně jsem až koukala jak jí to šlo. + líbala se s Nathanem. Líbala se s níííííím. :D
a to jak z nich byla byla. "You two are like a walking fairytale. Good lord.!"...ta ženská ví, jak mluvit.
Seamus byl absolutně nejlepší. Co to bylo sakra za přízvuk. Takový pomatený Ir :D...a tom našem kubáncovi ani nemluvě.
A jak pořád v 47 říkal "boyo" a potom jak se ho to Castle snažil naučit vyslovit....no nejlepší :D :D :D
Obrázok
Docela jsem si užívala tu scénu, kdy ho mlátili....když je Nathan na setu pořád fackuje, taky si to museli nějak vybrat a oplatit mu to.
Nejlíp to Staně slušelo, když byla převlečená za tu prodavačku cigaret....či na té fotce, co Joe dostal...
Obrázok

Vera a Joe.....bylo to super, a ten polibek....no áááách :-) už jsem ho jela snad 20x....je to takové malé nic, ale alespoň mám na čem žít :D

Hmm...já se snad ani k tomu 2012 případu vyjadřovat nebudu....prostě nevím jak :D....Ale ten náhrdelník byl krásný, i když to byla jen kopie...zajímalo by mě, kde je ten pravý, podle AM...

Ještě jen zmíním pár skvělých scén.
Castle, když se přeřeknul a místo Vera řekl Kate....dobře to zahrál do autu. Prý fate :D :D

Potom ještě "I can't give you anything but love"...no tohle muselo Beckett způsobit infarkt...

a teď pro krásné zakončení článku ještě pár gifů... :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

From Apples to Always...
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 07 Feb 2012, 13:29

Re: Diskuze - 4x14 - The Blue Butterfly

:lol: hm, žeby Molly dovolili používať texasský prízvuk? :D znelo to tak.
inak, konečne sme počuli aj Lanie spievať. v 3x10 ju to minulo.
Irishman s boyo a Cuban s compadre boli dokonalí :lol: im teda krásne tieto úlohy sadli :D
musím uznať, bez tých sneakov sa výborne zabávam :lol: "Kate's heart quickened" :lol: som si to musela prehrať niekokokrát :lol: a ako sa Kate potom rozčuľovala, keď nevedela ako to skonilo :lol:
eh... škoda, že zomreli, ale sranda, že vyriešili prípad z 1947 :D
:lol: :lol: :lol: aký bol Castle nadšený, že môže šoférovať :D potom s tou správou, ako sa natešene usmieval :lol: alebo ako sedel ako na ihlách, keď Joe a Vera hovorili svoj príbeh :D
heeeej, Stana mala bielu košeľu... vyzerala ako tá, ktorú jej polial Castle v druhej sérii :D
btw... odkiaľ beckettka vytiahla tú zbraň? jej sako sa ani nepohlo :D
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

Elsy

Obrázok užívateľa

Captain
Captain

Poslať 07 Feb 2012, 14:51

wtf??? aj Lanie? hehe :lol: tak to bola teda riadna pecka dnes, prípad super, najviac sa mi páčilo to prelínanie z minulosti do prítomnosti, predstavovala som si to trošku inak ale dobre to spravili, som spokojná... a dobre že som nekukala ani promo, to bol teda zážitok jak sa patrí hehe... len ten koniec no, myslela som že to bude trocha lepšie, asi v 3/4tke som začala zúfať a zároveň som sa potešila že čo keď to spravia tak, že Castle nájde ten zvyšok príbehu a keď ho bude čítať spolu s Beckett tak sa vtiahnu obaja do deja tak silno že keď si uvedomia realitu tak už budú na sebe nalepení :P och to by bol dokonalý záver :twisted: a oni takto :evil: čo už, nabudúce to už bude lepšie hádam ;)

ááá ešte som zabudla na tú bitku čo dostal Castle od Ryana a Espa, konečne neaká ekšn :D
"You smell like cherries... "
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 07 Feb 2012, 16:53

Počkej Amy, kdo umřel? :D

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 07 Feb 2012, 18:49

Ako by to bolo, aby som aj ja neprispela komentárom :D

- čo to mal Castle na začiatku za koženú bundu??? :lol: Asi musím povedať, že sa mi nepáčila :D
- Bitka - dokonalé, som rada, že sa aj Joe trochu bil :D Ale chalani si to riadne užívali :D Boyo :lol: :lol: :lol: Na prvý krát som si vôbec nevšimla, že tam vytrhol tú tehlu zo steny
- Kate - Fate, to bolo dokonalé :D
- ich prízvuky, to ma vôbec nenapadlo, že to môže byť súčasťou príbehu, naozaj super. Nathan mlel a celkom mu to seklo.
- zvučka bola super, tak ako celá hudba v epke.
- Kateina biela košeľa bola naozaj super, podporovalo to v mysli moju teóriu, že keď nájdu skutočný Blue Butterfly tak ho Castle nasadá Beckett... no samozrejme sa to nestalo :D
- Caslove porovnávanie fotky toho Tomovho vnuka s fotkou jeho starého otca vo vypočúvačke :lol: :lol: :lol:
- Katein výraz, keď sa Castle nadchol, že má v ruke Blue Butterfly bola celkom prekvapená :D
- A Katein výraz tváre, keď Joe a Vera rozprávali, že žiaden náhrdelník nepotrebujú, mala krásny výraz. Celá užasnutá a áno! môj tip sa splnil :D 4 deti!!!! :lol:
- Zdalo sa mi, že Tamalina fotka na nástenke, bola z tej promo fotky čo máme v headery :D
- Nathan mal dokonalé vlasy v prítomnosti a zasa som nemohla prestať pozerať na jeho oči!!! Porazí ma raz z neho!!! :D
- BOZK?! Skôr pusa na dobrú noc... ale to neznamená, že si to nepúšťam zas a znovu :lol: :lol: :lol: Teraz už očakávam, že prvý poriadny Caskett bozk bude riadna šupa... :D nič iné im nezostáva, lebo Andrewa roztrhnem :D :D :D

ľudia, vysvetlite mi, čo mal v tom poslednom zábere znamenať ten detail na oblečeného psa v náručí tej ženskej????
Hútam nad tým, či niečo znamenali tie čísla 4 deti, 7 vnúčat a 2 pravnúčatá :D a potom ešte hodiny na stene v Joeovej pracovni, ktoré ukazovali pol jedenástej a nehýbali sa.

Viac po tom, čo si to pozriem s titulkami :D Tak idem na to :D :D :D :D
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 07 Feb 2012, 18:52

hups :lol: to som písal ešte na začiatku, keď spomínali dvojitú vraždu :D a to že prípad vriešia som si bola istá :D
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 07 Feb 2012, 19:01

tak táto časť ma milo prekvapila.. strašne som sa bála, že celá epka sa bude niesť v duchu 40.rokov,.. ale super-- super to vymysleli,, prelínanie minulosti s prítomnosťou...
a musím povedať, že ten záverečný rozhovor bol skvelý... úplne som si predstavovala, že Kate a Rick sedia oproti svojej staršej verzii :D
len škoda, že sme vedeli, že sa pobozkajú... inak by to bolo väčšie prekvapko,, aj keď ako písala Petraela - skôr to bola pusa na dobrú noc :twisted:
a myslím, že v tejto epke zase válil Rick - skôr to bolo o ňom - úplne sa z toho prípadu vyžíval...
takže zhrniem to - mali sme epku venovanú Ryanovi, Kate, Rickovi,.. takže už len Espozito :) a dajme tomu - Lainy :)
I remember everything.
<<

lukke

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 07 Feb 2012, 20:37

AmyF píše::lol: hm, žeby Molly dovolili používať texasský prízvuk? :D znelo to tak.

byl to takovej pridusenej jizanskej drawl, no :) ale paradoxne od ni neznel moc jiste teda.. oproti treba Justified ;)
jinak, ze by Joe prezil az do dneska je celkem nerealny, kdyz to mel bejt takovej typickej PI ve 47' .. to by mu ted tahlo aspon na 100 a i ten herec nevypadal zrovna adekvatne stare ;)
jo a obvykle to tu resite vy :) ale tentokrat, kor v tom typickym balonaku, vypadal nathan fakt hodne.. "puffy" :)
myslel sem, ze to bude mit trochu vic vahu ty 40s, ale bylo to nakonec spis jen nekolik doplnujicich scenek.. kazdopadne celkem zabavne poskladany, mno
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 07 Feb 2012, 20:47

Tiež som ten ich vek riešila, ešte na začiatku a tiež mi to moc nevychádza. Keď povedzme Vera mala 25 ale on musel mať aspoň 30 a tam už vychádzajú iné čísla :D
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 07 Feb 2012, 20:57

a hlavne :) že Veru hrala oveľa staršia herečka ako PI-ja
I remember everything.
Ďalší

Späť na 4. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia