Tak jdu konečně na pořádné zhodnocení, které si tahle epizoda rozhodně zaslouží.
Nejdřív musím vystihnout Marthu. Neviděla jsem sneak a tak, když na mě tohle ráno vyskočilo, tak jsem se rozesmála na celé kolo. BLOW! WINDS!
Mám takový pocit, že ti dva tu svoji vzájemnou nezamilovanost moc najedvo nedávají. To, jak se na něj Beckett usmála, když starosta poznamenal, že Castle říká o Beckett, že je ta nej, rozhodně nebylo v souladu s "just friends"

Abych pravdu řekla, tam mám pocit, že Gates byla zaujatá stejnou mírou jako Castle. Tlačila do té Beckett až trochu moc.
Teď jen malá poznámka. Jak je možné, že ty ženské nazačali vyšilovat. Mně kdyby do práce vtrhl někdo se zbraní tak padám na podlahu.
ALe ta babka "Oh Murrayi, yeah, yeah"
No a teď ta bomba. Absolutně jsem v téhle epizodě pana Smitha nečekala. Takže jsem jen vykulila oči na obrazovku. Akorát jsem nějak nepochopila, proč mu vlastně zavolal a neřekl mu rovnou, ať se drží důkazů. Proč se s ním setkávat v potemnělé garáži. A mohl by mi někdo prosím vysvětlit, jak to teda bylo?
Ten Drak mohl za tu konspiraci kolem starosty a Smith najmul právníka, protože potřeboval mít Castla na okrsku, aby držel Beckett na uzdě, či jak? A nebo ten Drak najmul právníka protože mu došlo, že Castle je na okrsku užitečný. V tom konci se trochu motám...
Víte jak tam byla ta scéna, kdy Beckett jedla a telefonovala? Tak se ptali Stany, co to měla dobrého a odpověď byla maliny. (a k tomu měla ještě jogurt a omeletu

)