Diskuze - 4x09 - Kill Shot
Epizoda byla....no wow...české slovo neznám...INTENSE.
Jelikož už únavou pomalu nevidím, tak jen to, na co si vzpoemenu.
Hned první prostě musí být Stana. Jako to co v dnešní epizodě předvedla herecky? Nemám k tomu slov. Ty její výrazy. Člověk jí viděl až do duše. Muselo to pro ní být šíleně emočně vyčerpávající. Tolikrát brečet. Hlavně scéna s Espositem. Perfektně to zahráli oba dva... No a ten hotel?...škoda, že to dali do proma...užila bych si to více kdyby to tam nebyl. A navíc jsem celou tu scénu křičela jen. C'mon. Kde je Castle? C'mon!!!!
+ ta scéna s jizvu. Už jen sledovat Stanu v černé podprsence by stačilo, ale k tomu ta jizva...super! Rozhodně to vypadá zajímavě...ale ta díra po kulce je taková....zvláštní...
Dále. I když jsme nedostali skoro žádnou Castle/Beckett interakci ty pohledy, kterými ji stíhal rozhodně stáli za to. Ten konečný rozhovor s nima byl moc milý. Jak jí hned bylo jasné, že Esposita o to požádal on.
A teď musím komentovat k něčemu nenápadnému, ale mně se to neskutečně líbilo. Castle/Gates. Ta jejich spolupráce. Konečně nám Gates roztává. Sice z počátku mrlala, ale jakmile Castle ukázal, že taky na něco dobrého přišel tak zklapla. Hlavně jak potom zůstali spolu sami u té tabule, tak to bylo naskutečné. Super práce!
Jelikož se vážně ještě klepu, tak to pro dnešek skončím.
Jen malé btw: WTF!!! Co to jako mělo být ten konec? Sice už jsem od poloviny epizody počítala s tím, že to nic extra nebude, ale toto? Vždyť to ani nebyly tři slova!!!! Tím mě docela nakrli...ne tím, že vlastně nic nebylo...ale oni prostě neumějí počítat!!!!
Mo nic. Jdu čekat na promo
From Apples to Always...