www.castle-sk.com

Diskuze - 4x09 - Kill Shot

<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 22 Nov 2011, 05:08

Diskuze - 4x09 - Kill Shot

Takže. Jak vypadám po shlédnutí. Mám zpocené ruce, celé červené od toho, jak jsem je mačkala a celá se klepu.
Epizoda byla....no wow...české slovo neznám...INTENSE.

Jelikož už únavou pomalu nevidím, tak jen to, na co si vzpoemenu.

Hned první prostě musí být Stana. Jako to co v dnešní epizodě předvedla herecky? Nemám k tomu slov. Ty její výrazy. Člověk jí viděl až do duše. Muselo to pro ní být šíleně emočně vyčerpávající. Tolikrát brečet. Hlavně scéna s Espositem. Perfektně to zahráli oba dva... No a ten hotel?...škoda, že to dali do proma...užila bych si to více kdyby to tam nebyl. A navíc jsem celou tu scénu křičela jen. C'mon. Kde je Castle? C'mon!!!!
+ ta scéna s jizvu. Už jen sledovat Stanu v černé podprsence by stačilo, ale k tomu ta jizva...super! Rozhodně to vypadá zajímavě...ale ta díra po kulce je taková....zvláštní...
Dále. I když jsme nedostali skoro žádnou Castle/Beckett interakci ty pohledy, kterými ji stíhal rozhodně stáli za to. Ten konečný rozhovor s nima byl moc milý. Jak jí hned bylo jasné, že Esposita o to požádal on.

A teď musím komentovat k něčemu nenápadnému, ale mně se to neskutečně líbilo. Castle/Gates. Ta jejich spolupráce. Konečně nám Gates roztává. Sice z počátku mrlala, ale jakmile Castle ukázal, že taky na něco dobrého přišel tak zklapla. Hlavně jak potom zůstali spolu sami u té tabule, tak to bylo naskutečné. Super práce! :D

Jelikož se vážně ještě klepu, tak to pro dnešek skončím.
Jen malé btw: WTF!!! Co to jako mělo být ten konec? Sice už jsem od poloviny epizody počítala s tím, že to nic extra nebude, ale toto? Vždyť to ani nebyly tři slova!!!! Tím mě docela nakrli...ne tím, že vlastně nic nebylo...ale oni prostě neumějí počítat!!!!

Mo nic. Jdu čekat na promo :D

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 22 Nov 2011, 12:05

Re: Diskuze - 4x09 - Kill Shot

Od scény, keď Kate zapadla medzi tie smetiaky ako zahúkalo policajné auto sa klepem. Musela som si to zastaviť, tak isto pri jazve. Presne ako napísala Ivet. Stana v čiernej podprsenke... a ešte k tomu jazva, teda JAZVY.

Fu, v tej polovici epky som pochopila, že Caskett momenty nebudú. Hneď som si myslela, že to čo bolo v prome bolo len zostrihané a žiaden Castle za dverami nie je. Tak mi bolo jasné, že zas nič nebude :D

Nemám slov k Staninemu výkonu, úžasná, trochu mi vadil Castle, že tam len stál ako taký panáčik... čo sa týka chovaniu ku Kate. Ale bol to jej boj, to som pochopila, keď ju nechal samú ísť na ten zásah a on tam zostal s Gatesovou, čo mimochodom bolo skvelé. To ako sa ho opýtala čo zistil, mi vyrazilo dych. Paráda. Konečne ho zobrala za člena tímu, ale dúfam, že podpichovať ho neprestane :D

Zas sa ukázalo aký blízky vzťah je medzi Espom a Kate. Skutoční priatelia.
Bolo to zaujímavé :D A počuli sme Always, ale hlavne to ako to zarezonovalo v Kate.
No a 3 slová? I am ready. Ak toto povedala úplne vážne, tak neviem čo nás čaká o 2 týždne.
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 22 Nov 2011, 15:11

No ja neviem, co by som take napisala.. Este teraz mam chut nieco rozbit.. Maximalne som sklamana zo sceny, co bola v prome.. Kate sa tam ruti niekde na chodbe a castla ani nenapadne ist za nou.. Tak som dufala, ze nejaky vazny rozhovor bude na konci - zase nic.. Castlovi uz muselo docvaknut, ze Kate si spomina na ten pohreb.. espo mu vlastne povedal, ze v takejto situacii sa somienky vynaraju..
Gates roztapa lady, ale vela od toho neocakavam. .. Trapne ako tam Castle vzdy na poslednu chvilu dobehol so svojou teoriou.. Raz ok. Ale aj druhykrat? ? Radsej mohol ten druhykrat na okrsku prezerat na PC tie um.diela a tam na to prist..
A hadam si nemyslite, ze tou jej vetou: I'm ready myslela na jej vztah s Castlom..
A este.. V meste je sniper,ktory zabil 2 ludi a 3 postrelil a nie je tam FBI alebo ina organizacia s vyssim levelom? ! Vysetruju to detektivovia z vrazd..

V kazdom pripade som strasne sklamana.. Tolko som od toho ocakavala, asi az moc..

Ale klobuk dole pred stanou.. Ta to svojim vykonom zachranila.
I remember everything.
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 22 Nov 2011, 15:32

:lol: :lol: :lol: zosumarizujem to čo je v chate?

Vždy, keď na ňu Castle zatlačil obrátilo sa to proti nemu, Kate sa uzavrela a on bol za debila. Teraz ju nechal, nijak jej nemohol pomôcť. Bol to jej boj, ona to musela zvládnuť sama. Castle nie je rytier v lesklej zbroji, ak by chcel riešiť niečo za ňu, len by ju tým ponížil. Ona je silná a sebestačná.

Podľa mňa aj ich vzťah začne ona.
Love is not a switch.

<<

Elsy

Obrázok užívateľa

Captain
Captain

Poslať 22 Nov 2011, 15:38

hmm keby som vedela že mi nič neujde, tak sa kľudne vyspím,.,., som trošku sklamaná, ale nieje to až také strašné :) epka bola z tých lepších,.., a v tom hoteli som ráno o štvrtej kričala na Castla že bež za ňou ty ch..j :D ale keď som to celé dokukala tak som rada že tam za ňou nešiel, šak by ho vyhodila cez zavreté dvere,.,.,. xmalinka: trápne už nie sú len tie teórie ale tiež toto "always" , začína mi to liezť krkom... a Espo dnes super výkon, v pohode zatienil Castla :)
"You smell like cherries... "
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 22 Nov 2011, 15:42

Ok, ok
ja nehovorim, aby bol doterny.. Ale u neho sme bola zvyknuta, ze sa za kazdym snazil dostat ku kate, aby stal pri nej.. Chodil k nej do bytu a teraz zrazu nic.. Skratka to pre mna bol prilis velky skok v jeho spravani. . Moj osobny nazor.. A predtym mu nikdy nevycitala, ze by sa do nej az moc staral. . Okrem 3x24.. Ale nechajme tuto temu jeho spravania tak.. Mame na to odlisny nazor a ja to respektujem
I remember everything.
<<

Lucia

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 22 Nov 2011, 16:06

Pri scéne kde je Kate s tým sniperom a on na ňu miery, keď mu začne Kate ukazovať jazvu, strašne so si spomenula na Roycea a jeho príhodu s tým ako Kate ukázala "boops" :D
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 22 Nov 2011, 16:20

Ona ho viac krát odpinkla, keď na ňu tlačil :) Najviac samozrejme 3x24

táto jazva ma najviac zaujímala :)

Obrázok

Edit:
Ja keď sa na toto pozerám tak si myslím, že Kate myslí na to, ako ho miluje a nedokáže mu to povedať. Uvedomila si, že sa musí pohnúť vpred.

Obrázok
Love is not a switch.

<<

phoboska

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 22 Nov 2011, 20:28

Stana v dnešnej časti....no proste wow :shock: . Som z jej výkonu unesená....Mňa v tejto časti asi najviac dojalo ako Kate povedala Javi....och to bolo neskutočné. A tá scéna so sniperom, z tej scény ma priam trieskali emócie po hlave...pre mňa druhá naj scéna zo 4. série (po scéne z Kick the balistics ako "zabili" Bena). Ako celok ma tento diel trocha sklamal, ale to preto, lebo som pozerala promá a čakala som oveľa viac (hlavne Caskett scény)...odteraz musím byť silná a nepozerať promo videa a ani fotografie, oveľa viac si to potom človek užije. Nie nadarmo sa hovorí Ignorance is bliss :D Čo sa týka toho Always, mne to vôbec, ale vôbec nevadí, je to podľa mňa ich spôsob vyjadrenia toho, že im na sebe záleží, vždy keď to použijú, tak moje srdce vynechá úder :)
Rick: Beckett, what do you want?
Kate: You....
<<

Xeninka

Detective
Detective

Poslať 22 Nov 2011, 22:35

More, more, more! Je špatné chtít seriálovou postavu vidět trpět znovu a tudíž opakovaně? Neskutečně jsem to žrala, zásluhu na tom má Stana, která prostě herecky odvedla něco úplně wow... No nemam slov.
Ďalší

Späť na 4. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia