www.castle-sk.com

Diskuze - 4x06 - Demons

<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 25 Okt 2011, 07:08

Diskuze - 4x06 - Demons

Koukám, že to epizodu od epizody zvedají :-)....zase jsem se neskutečně bavila :-)

Nejdříve, co to mají poslední dobou s tím kafem?...já nevím jestli přeháním, ale Castle tohle většinou dělá, naznačuje maličkostmi co se bude díl dále...tak co to sakra mají s tím kafem? už druhou epizodu pili ze stejných kelímků? :D + výtahem..jako WTH?

No nic. Jedeme dál :-)
Dneska spěchám takže jen vypíchnu skvělé hlášky
Začátek s Alexis....že oni ty moje naděje vypíchnou hned na začátku. :D Super scéna, jak se za ní Castle schovával :D
No a potom samozřejmě ten telefon.
Detective Beckett.....I'll be right there. (A Alexis totálně zapomenuta :D)

Jak to tak podruhé sleduju, tak mi došlo, že oni vlastně nevysvětlili jak je možné, že ta krev byla v kruhu kolem oběti, bez jediného volného místa---?

No nic. Další skvělá hláška
If you say ghost I'm sendig you home!
Apparition American! :)

I'm sure there is a perfectly simple explanation for all of that.
There is. THEY'RE HERE!! :-)

A hned potom ta znělka z Ghostbusters....no bože!! :-)

Teď jen malá poznámka, Beckett přijde do práce a zjistí, že Castle na okrsku strávil většinu noci, pil kafe jak duha a čmáral jí na tabuli a ona to přejde bez povšimnutí? :D
A poslední dobou se nám nějak přehazují týmy. Nejdříve Beckett s Ryanem, teď zase Castle s Ryanem...a ta scéna byla skvělá.
"I'll go"
"Ahh, That's a look......I get these a lot. Just walk away......FASTER! :D"
A Beckett má stále potíže s kávovarem...proč mám takový pocit, že je to pokaždé v nepřítomnosti Castla? :-)
Chudák Espo. Partner mu blázní, jde honit duchy.
"Maybe Shaggy will keep Scooby out of trouble" :D

A poprvé v životě mi byl podezřelý i sympatický.
"I was at home, watching cartoons. You can ask my mom".....a v ten momwnt jsem vypadala jako :shock: :lol:

A už i Espo nám začíná pomalu odolávat.
"So Jack hirred Ron to take the pictures on the very room he was gonna die in. That's....creepy.
That's not creepy, CASTLE! :D :D :D"

A začínám mít tu dvojku Ryan/Espo vážně ráda. Oni se k sobě tak perfektně hodí. Ryan je naivně roztomilej a Castle to typické pako.
"Well, you know. Ryan and I will be glad to go check this out If you guys are too busy solving this murder."

Jak jsou u té baby a ona popisuje ty vzpomínky, měla jsem takový pocit, že v jednu chvíli se Beckett ztratila do vzpomínek vlastních....muž s nožem, žena, spousta krve okolo.....vzpomínky, které se "vracejí" zpět....představuju si to jen já a nebo je to vážně další náznak, kromě té kávy...k dalšímu ději?

Hej a konečně se dostali do toho domu :D...už i ta scéna u Castla byla skvělá. Beckett si popíjí vínečko, Castle kí tam vtrhne...tentokrát ani neměla poznámky k tomu, že jí tam vlezl bez pozvání :D a ještě ke všemu ho pěkně zhlásila.
"A think I've either too much wine or not enough" :D

A jak jí ještě vyprovokoval..."I ain't afraid of no ghost" :D
No ale ona mu to zase pěkně oplatila v tom době. Kaaaaate! Kaaaaate! :D :D
A ten smích, to byla typická Stana!....How long have you know me, Castle? Of course I don't believe in ghost! ....a hend potom ty dveře a světlo :D
I've got a gun and a flashlight......with dead bateries :D :D
WOW, Castle. Mature! :D

A jasně že já šmáhnul na zadek...už jen podle toho zvuku :D...ale pěkně ho tam těma nohama mačkala :D :D..
A to double date....no jwlikož nám to slibují už od třetí sezóny, tak vlastně žádná novinka. Čekala jsem i tu hádku poté. Jsem zvědavá, kdo je teda vlastně tím problémem.

Fajn a teď pro mě otázka dnešní epizody. JAK SE SAKRA CASTLE DOSTAL NAHORU????

Ta krysa!! Aren't you rubbing my neck?? YAY! No :-)....a jak si odkráčela kroutila zadkem...ta krysa :D

Fajn a teď přeskočím, protože nestíhám. Vraha jsem absolutně neuhádla....víceméně jsem ho totálně ignorovala takže jsem na konci koukala stejně zmateně jak Beckett. A uznávám, že jsem perverz, v moment kdy zhsala světla a začalo se přesouvat po podlaze, tak jsem přemýšlela nad tím, jak se Castle vrhá na Beckett :D

A ten konec v tom výtahu. Podle toho výrazu s tím výtahem měla určitě něco společného :D
+ kompletní konec. Lex a Castle dívající se přímo na mě....AWESOME! :D

EDIT: A všimnul si někdo Joshe Hopkinse? :D

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 25 Okt 2011, 14:37

Re: Diskuze - 4x06 - Demons

Uf, Ivet, zas všetko napísala :D Strašne dlho som čakala na titulky a nejako mi tento diela si ešte nedocvakol, ako smiala som sa, ale asi som čakala niečo viac Caskett a trochu som sklamaná. Ale inak som sa skvelo zabavila.

Ja len poviem, že Castle zvučka bola senzačná. Beckett sa smeje čím ďalej tým viac, asi jej ten psychológ vážne pomáha :lol: :lol: :lol: Neviem, Nathan mi v tejto epke prišiel vážne sexy.
Káva.. hmm Castle jej vypil kávu.. zasa? :D V tejto epke bolo skutočne veľa kávy. Ešte aký pohľad na tú kávu dala :D :D Napadlo mi, ako by sa Beckett správala ak by celý deň nepila kávu?? :D
Kombinácia Castle a Ryan to bolo! :D
Jasné, keď sa hovorilo o spomenutí si, myslela som na Beckett, či to potom nejako nadhodí Castle, ale nič no.
Najlepšia bola Marthyna teória o nábytku!!! :lol: :lol: :lol:
Vínečko aj v dnešnej epke... hmm, ako si ho usrkávala :D rozmýšľala som ako veľa ho už vypila :D :D :D
Castlov výraz, keď povedala, že sa nebojí duchov milujem!!
A fakt neviem či mu pozerala na zadok, ani to tak moc nevyzeralo. Ale ja som sa pozrela :D :D :D
Celá scénka s vyliezaním nemá chybu, tie zvukové prejavy pri tom :D
Kostra v skrini a Castlove jačanie :D nemá chybu :D Really?! Really?!
A ten koniec bol tiež zaujímavý o tom ak dvaja ľudia niečomu veria :) Castle bol tak pekne smutný.
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 25 Okt 2011, 14:46

Já dneska celý den řeším, jak Castle vyelzl nahoru za Beckett a jestli to stále voblizování kafe hrníčků něco znamená + který z Esplanie je ten, co nechce udělat krok kupředu...

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 25 Okt 2011, 14:57

hh vylezenie hore, no to bude asi záhada :D
čo sa týka Esplanie.. ktovie, ja tipujem na Espa. Ale myslím, že sa s týmto problémom ešte stretneme.
Love is not a switch.

<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 25 Okt 2011, 15:14

Tak tiež neviem, akoby tam Castle vyliezol.. veď ledva sa tam dostala Kate a kde ešte on !!!

a k tej kríze - ja tipujem Lainy, že nechce ďalší krok :)
I remember everything.
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 25 Okt 2011, 15:27

To určitě obešel po nějakých schodech, které později našli :D :D

Já sázím na Espa...myslím, že AM něco v tom stylu říkal...

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 25 Okt 2011, 15:30

vždy je to skôr chlap, ktorý nechce ísť do vážneho vzťahu, prečo by Lenie nechcela?
Love is not a switch.

<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 25 Okt 2011, 19:00

Obrázok

proste naj :D :D :D
Love is not a switch.

<<

simona

Obrázok užívateľa

Officer
Officer

Poslať 25 Okt 2011, 20:20

mne sa tiež táto epka páčila dosť som sa nasmoala :D tiež neviem pochopiť jak tam Castle vyliezol :lol:
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 25 Okt 2011, 20:40

samozrejme,, prípad bol nesmierne zaujímavý ... zamotaný tak, že toho detektíva by som určite netipovala... ale tak možno s titulkami by ma napadlo :)
I remember everything.
Ďalší

Späť na 4. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia