Diskuze - 4x06 - Demons
Nejdříve, co to mají poslední dobou s tím kafem?...já nevím jestli přeháním, ale Castle tohle většinou dělá, naznačuje maličkostmi co se bude díl dále...tak co to sakra mají s tím kafem? už druhou epizodu pili ze stejných kelímků?
No nic. Jedeme dál
Dneska spěchám takže jen vypíchnu skvělé hlášky
Začátek s Alexis....že oni ty moje naděje vypíchnou hned na začátku.
No a potom samozřejmě ten telefon.
Detective Beckett.....I'll be right there. (A Alexis totálně zapomenuta
Jak to tak podruhé sleduju, tak mi došlo, že oni vlastně nevysvětlili jak je možné, že ta krev byla v kruhu kolem oběti, bez jediného volného místa---?
No nic. Další skvělá hláška
If you say ghost I'm sendig you home!
Apparition American!
I'm sure there is a perfectly simple explanation for all of that.
There is. THEY'RE HERE!!
A hned potom ta znělka z Ghostbusters....no bože!!
Teď jen malá poznámka, Beckett přijde do práce a zjistí, že Castle na okrsku strávil většinu noci, pil kafe jak duha a čmáral jí na tabuli a ona to přejde bez povšimnutí?
A poslední dobou se nám nějak přehazují týmy. Nejdříve Beckett s Ryanem, teď zase Castle s Ryanem...a ta scéna byla skvělá.
"I'll go"
"Ahh, That's a look......I get these a lot. Just walk away......FASTER!
A Beckett má stále potíže s kávovarem...proč mám takový pocit, že je to pokaždé v nepřítomnosti Castla?
Chudák Espo. Partner mu blázní, jde honit duchy.
"Maybe Shaggy will keep Scooby out of trouble"
A poprvé v životě mi byl podezřelý i sympatický.
"I was at home, watching cartoons. You can ask my mom".....a v ten momwnt jsem vypadala jako
A už i Espo nám začíná pomalu odolávat.
"So Jack hirred Ron to take the pictures on the very room he was gonna die in. That's....creepy.
That's not creepy, CASTLE!
A začínám mít tu dvojku Ryan/Espo vážně ráda. Oni se k sobě tak perfektně hodí. Ryan je naivně roztomilej a Castle to typické pako.
"Well, you know. Ryan and I will be glad to go check this out If you guys are too busy solving this murder."
Jak jsou u té baby a ona popisuje ty vzpomínky, měla jsem takový pocit, že v jednu chvíli se Beckett ztratila do vzpomínek vlastních....muž s nožem, žena, spousta krve okolo.....vzpomínky, které se "vracejí" zpět....představuju si to jen já a nebo je to vážně další náznak, kromě té kávy...k dalšímu ději?
Hej a konečně se dostali do toho domu
"A think I've either too much wine or not enough"
A jak jí ještě vyprovokoval..."I ain't afraid of no ghost"
No ale ona mu to zase pěkně oplatila v tom době. Kaaaaate! Kaaaaate!
A ten smích, to byla typická Stana!....How long have you know me, Castle? Of course I don't believe in ghost! ....a hend potom ty dveře a světlo
I've got a gun and a flashlight......with dead bateries
WOW, Castle. Mature!
A jasně že já šmáhnul na zadek...už jen podle toho zvuku
A to double date....no jwlikož nám to slibují už od třetí sezóny, tak vlastně žádná novinka. Čekala jsem i tu hádku poté. Jsem zvědavá, kdo je teda vlastně tím problémem.
Fajn a teď pro mě otázka dnešní epizody. JAK SE SAKRA CASTLE DOSTAL NAHORU????
Ta krysa!! Aren't you rubbing my neck?? YAY! No
Fajn a teď přeskočím, protože nestíhám. Vraha jsem absolutně neuhádla....víceméně jsem ho totálně ignorovala takže jsem na konci koukala stejně zmateně jak Beckett. A uznávám, že jsem perverz, v moment kdy zhsala světla a začalo se přesouvat po podlaze, tak jsem přemýšlela nad tím, jak se Castle vrhá na Beckett
A ten konec v tom výtahu. Podle toho výrazu s tím výtahem měla určitě něco společného
+ kompletní konec. Lex a Castle dívající se přímo na mě....AWESOME!
EDIT: A všimnul si někdo Joshe Hopkinse?
From Apples to Always...