www.castle-sk.com

Diskuze - 4x05 - Eye of the Belholder

<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 18 Okt 2011, 08:24

Diskuze - 4x05 - Eye of the Belholder

Takže jdeme na to. Rozhodně to bylo skvělé osvěžení. Celou epizudu jsem se usmívala či chytala výtlemy :D.

Hned na začátku jsem se divila. Martha ho s někým dohazuje, když ví, že čeká na Beckett....trošku divné?
Potom jak se prohlížel v tom....ehm...co to bylo? :D a droazila tam Beckett :D

A znova se divíme. Dobrovolně přiznává, že pózovala jako modelka? To už jsou ve fázi svěřování tajemství, či co? :D...před dvěma lety málem chytla hysterák, když to Ryan s Espon vyhrabali... :lol:

A teď už přichází na scénu Serena. Nejlepší bylo, jak Beckett měla na tváři klidný, vyrovnaný výraz dokud si nevšimla jak ji Castle sléká očima :D...a hned v ten monent to začalo.
She has valuable asets......not those kind :D
Ale Serena byla sympatická. Už od začátku bylo vidět, že Castle ji má jen na koukání. Nic s ní původně v plánu neměl. To až Beckett mu hodila udičku, taď ať se potom nediví. :twisted:
Ale musím uznat, že se k nim vetřela pěkně. Je jako Castle, žene to přes vyšší autority :D...btw: ještě někdo měl flashback k Nikki Heat, kdxž Castle poprskal to sklo :D ?? a i Ryan je v té scéně úžasný :D

A teď hned přeskočím k té scéně u psychologa. Bylo to přesně to, co jsem očekávala.
He's supossed to by.....my partner. ( čekala jsem že řekne supossed to by in love with me)
It's complicated.
Why?
You know why it's complicated.
Kate, what are you really scared of. That he won't wait for you, or that he will?
Nevím co k tomu dodat. Přijde mi to perfektně zahrané.
A hned ta scéna poté. Zase to jejich typické nedorozumění. Beckett je ořesvědčená, že se jí ptá na povolení a Castle
chce jen nějaký náznak, že na ní sále může počkat...jak já to žeru :D

A potom, kfdyž přišli na to, že je v tom Serena nějak napotaná pořád si nejsem jistá jestli byla Beckett naštvaná kvůli tomu a nebo protože měla s Castle spol. fotku :D :D

A teď k tomu rande. No jak už jsem psala ve spoilerech, kdyby to bylo z Castlovy strany dobrovolné tak bych byla radši, ale i tak to bylo super :D...chudák Serena neměla šajn o co jde, když se na ni Castle vrhnul....a ta rtěnka...no wow :D
Ten výslech a jejich rozhovor. You're thinking with the wrong body part :D
A jak ho kluci stíhali pohledy, když přišel do té pozorovací místnosti :D
Beckett told me to stall her......She also told you to use tongue? :D

Když přišli na to, že ta ruka je v té bendě, Beckett nasadila výraz ve smyslu: That's my boy :D :D

A zááávěr. Vraha jsem neuhádla, sázela jsem na tu černošku. No nevadí :D
Ten konec byl hezký, i když už to tu bylo předtím, akorát že trochu převráceně. :D
Beckett byla ochotná se Castla vzdát a ještě mu to vylepšila tím přiznáním, že on o ní nepochyboval. Když se na něj Beckett dívala, jak připravuje kafe .... tomu říkám zamilovaný pohled. Btw: menší odbočka, to tričko jí skvěle seklo :D
Líbilo se mi, jak Castle mírně zrudnul, když mu Serena řekla, že patří Beckett :D
A jak se Becks pousmála, když Castle řekl, že nejdou na rande :D
A ta konečná scéna byla lepší než ty přechozí. Ve jménu NYPD vás zvu na burgr :D..Beckett byla docela nejistá když ho zvala :D :D
I'd put Alexis trough college on this..
Yeah, med school
Thank God I'm rich :D

Supééér :D

EDIT: Neodolám :D
Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok

EDIT č. 2 :D
Málem bych zapomněla. Scéna při které jsem naprosto vybuchla smíchy, vzbudila činčilu a sestru a vykuckala polovinu snídaně...
Obrázok

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 18 Okt 2011, 15:15

Re: Diskuze - 4x05 - Eye of the Belholder

No čo k tomu? Hmmm... dokonalosť!
Od začiatku, keď mu Martha dohadovala rande, podľa mňa ho chce len rozptýliť, a hlavne chce od neho konečne počuť ako to je. Všetko je vždy len v náznakoch, ešte nikdy jej nepovedal, čo s Beckett zamýšľa, ona ho k tomu nabáda :D lebo čo je raz vyslovené už inak znie. Ja to beriem z tejto strany. Proste chce, aby povedal: "Mama milujem ju a chcem s ňou stráviť zvyšok života" a ona by povedala: "tak prečo tu ešte stojíš?" :D

Beckett excelovala v tejto epke :D Dokonalá, žiarlivosť na Nikki Heat sa tejto nevyrovnala :D a najlepšie bolo ako to všetci videli :D :D :D Páčilo sa mi ako sa potom trochu ukludnila, lebo si uvedomila, aké je jej správanie okaté :D Sedenie u psychoša, SUPER!

Inak musím povedať, že Serena bola veľmi sympatická, správna baba.

Vyplutie kávy!!! kokos, skoro som spadla zo stoličky :D :D :D

Ivet asi všetko povedala, ja som totálne nadšená a ak sa začnú v ďalších epkách zbližovať aj fyzicky, myslím, len dotyky, stačia letmé, dotknutie sa ramena... chrbta... ruky... tak sa asi zbláznim!!!

Keď mu Ryan odsunul ten oný aby si sadol k nim za zrkadlo, ďalší výbuch. :D :D :D

Jedna vec ma napadla po tom ako sa pozerali na Serenu ako sa rozpráva s tým Falcom. Beckettka zas nadhodila o bozku, že to možno z toho chlapa vybozkáva :D Castle sa mal v tú ranu otočiť a jeden poriadny jej vlepiť :D Keď už o tom toľko rozpráva aby si aj ona užila :D :D :D

Koniec krása, hovorím, ak sa budú takto posúvať aj naďalej tak budem HAPPY maximálne.
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 18 Okt 2011, 15:19

Konečně někdo. Už tu pomalu umírám :D

Hej já muž jsem teď docela na hraně. Ty pohledy co na sebe házejí už mi tak zvedají tlak. Přidají dotyky a budu si ráno dávat sama sobě CPR :D

A souhlas s Beckett....byla skvělá. Stana zase jednou ukázala, že nás kdykoliv překvapí :-)

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 18 Okt 2011, 15:42

Stana perfektná, ako Castle mal dnes oči trochu inam, ale vzhľadom, že je to spisovateľ a skvelý pozorovateľ, tipujem, že vytuší čo si Kate pamätá :)
Jaj ak sa mi podarí dnes kukám ešte raz :D
Love is not a switch.

<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 18 Okt 2011, 15:53

Sakra. Taky bych to dala ještě jednou. Škoda, že není čas :)....snad zítra :D

Já už jen čekám, kdy dostaneme další kousek skládačky. Tedy spíš kdy ho dostane Castle :-)....třeba se tu alespoň mohli zmínit, jestli Castle ví či neví, že Becks stále navštěvuje psychologa. Podle mě to totiž netuší...

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 18 Okt 2011, 16:03

Tak to podla mňa nevie nikto. Maximálne Gatesová. Ak vôbec. Ach, fakt treba repete :D
Love is not a switch.

<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 18 Okt 2011, 17:39

mňa úplne dostal ten výťah, pretože tam hrala taká tá zvyčajná melódia :lol:
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 18 Okt 2011, 17:42

Přesně. Jak tu scénu napumpovali a najednou blik...jsme ve výtahu a ty jejich výrazy :D

From Apples to Always...
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 18 Okt 2011, 17:54

Sledovanost 11,5mil. Opět jsem vyhráli hodinu... ;)

From Apples to Always...
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 18 Okt 2011, 19:31

Tak tu mini diskuzi rozjedu i tady. Poté co Beckett přišla od Gates z kanclu, tak se napila kafe a hned v zápětí se podívala na Castla, který měl vedle sebe také kelímek s kafem.. Lidé na netu se dohadují, co to mělo znamenat. Já zastávám názor, že si prohodily kelímky. :lol:
Technicky ho políbila :D

From Apples to Always...
Ďalší

Späť na 4. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia