Diskuze - 4x05 - Eye of the Belholder
Hned na začátku jsem se divila. Martha ho s někým dohazuje, když ví, že čeká na Beckett....trošku divné?
Potom jak se prohlížel v tom....ehm...co to bylo?
A znova se divíme. Dobrovolně přiznává, že pózovala jako modelka? To už jsou ve fázi svěřování tajemství, či co?
A teď už přichází na scénu Serena. Nejlepší bylo, jak Beckett měla na tváři klidný, vyrovnaný výraz dokud si nevšimla jak ji Castle sléká očima
She has valuable asets......not those kind
Ale Serena byla sympatická. Už od začátku bylo vidět, že Castle ji má jen na koukání. Nic s ní původně v plánu neměl. To až Beckett mu hodila udičku, taď ať se potom nediví.
Ale musím uznat, že se k nim vetřela pěkně. Je jako Castle, žene to přes vyšší autority
A teď hned přeskočím k té scéně u psychologa. Bylo to přesně to, co jsem očekávala.
He's supossed to by.....my partner. ( čekala jsem že řekne supossed to by in love with me)
It's complicated.
Why?
You know why it's complicated.
Kate, what are you really scared of. That he won't wait for you, or that he will?
Nevím co k tomu dodat. Přijde mi to perfektně zahrané.
A hned ta scéna poté. Zase to jejich typické nedorozumění. Beckett je ořesvědčená, že se jí ptá na povolení a Castle
chce jen nějaký náznak, že na ní sále může počkat...jak já to žeru
A potom, kfdyž přišli na to, že je v tom Serena nějak napotaná pořád si nejsem jistá jestli byla Beckett naštvaná kvůli tomu a nebo protože měla s Castle spol. fotku
A teď k tomu rande. No jak už jsem psala ve spoilerech, kdyby to bylo z Castlovy strany dobrovolné tak bych byla radši, ale i tak to bylo super
Ten výslech a jejich rozhovor. You're thinking with the wrong body part
A jak ho kluci stíhali pohledy, když přišel do té pozorovací místnosti
Beckett told me to stall her......She also told you to use tongue?
Když přišli na to, že ta ruka je v té bendě, Beckett nasadila výraz ve smyslu: That's my boy
A zááávěr. Vraha jsem neuhádla, sázela jsem na tu černošku. No nevadí
Ten konec byl hezký, i když už to tu bylo předtím, akorát že trochu převráceně.
Beckett byla ochotná se Castla vzdát a ještě mu to vylepšila tím přiznáním, že on o ní nepochyboval. Když se na něj Beckett dívala, jak připravuje kafe .... tomu říkám zamilovaný pohled. Btw: menší odbočka, to tričko jí skvěle seklo
Líbilo se mi, jak Castle mírně zrudnul, když mu Serena řekla, že patří Beckett
A jak se Becks pousmála, když Castle řekl, že nejdou na rande
A ta konečná scéna byla lepší než ty přechozí. Ve jménu NYPD vás zvu na burgr
I'd put Alexis trough college on this..
Yeah, med school
Thank God I'm rich
Supééér
EDIT: Neodolám

EDIT č. 2
Málem bych zapomněla. Scéna při které jsem naprosto vybuchla smíchy, vzbudila činčilu a sestru a vykuckala polovinu snídaně...

From Apples to Always...