Diskuze - 4x04 - Kick the Balistics
Čekala jsem, že to bude trochu více vázáno na 3XK, ale nevadí, alespoň se dočkáme další epizody v podobném duchu.
Tak fajn, co vypíchnout.
- Hned na začátku mi přišla divné ta konverzace o kafi. Copak jí Castle nenosí den co den to samé kafe?....asi teda ne no. Ale úsměv Beckett byl úžasný. Scéna s jizvou by byla lepší, kdyby tam hodili ten flashback, ale i tak je Castlovi jasné, že nám tu něco hapruje.
- Když se Beckett dozvěděla o to zbrani, tomu říkám herecký výkon a sebeovládání. Úplně bylo v jeden moment vidět, jak je připravená s tím stolem třísknout, dokonce i Castlovi to proběhlo před očima, ale potom se srovnala a jen tak jemně si ho posunula. Way to act STANA!!
- Tak jak už jsem psala, ta scéna před okrskem. Můj bože. To bylo tok skvěle zahráno, nápor na psychiku jak prase. Líbilo se mi, že jde Ryanovi vyčíst z očí, jak moc špatně na tom je.
Btw: všiml si někdo, že upgradli ten nápis? bylo trochu vidět, že je to upravené. Místo 9th, tam nacpali 12th
- ta dějová linka s Castlem...nějak jsem nepochopila, jak Castle došel k tomu, že začal pochybovat o tom, co vlastně dělá, když jim pomáhá. Nevím, co to zpustilo...to, že ze začátku nepochopil, proč je to pro Ryana takový problém, když někoho zabili jeho bývalou zbraní?...nebo proč najednou pochyboval. Každopádně to na konci Beckett krásně rozsekla. Byla na něj pyšná
- dneska to moc o CB nebude. Prostě pořád musím opěvovat Ryana. Celou epizodu, i v těch sebemenších scénách bylo vidět, jak se s tím pere. Stačilo se na něj podívat a člověk hned věděl.
- V jeden moment jsem čekala, že ho Beckett seřve za to, že vyletěl, ale ono do toho moc kecat nemůže, když rozbila sklo, takže se jí ani nedivím. Asi by moc respektu nedostala, kdyby neuznávala něco, co ona sama udělala
Ta scéna s cukrem byla k popukání, jak mu ho tam jenom flákla a výmluvě se na něj podívala
- A znova Ryan. Když dostával informace z toho ex. Neskutečně mu to na té lavičce slušelo, nemůž si pomoct. A navíc už je v tenhle moment uklidněný, sebraný, sebevědommý. No k sežrání
UNDERCOVER. Myslím, že Esposito to povýšil na další level
- a celý ten konečný zásah....kdyby tam nedali tu hudbu, tak jsem v pohodě. Takhle jsem mačkala ruce, co to šlo. Měli ta krásnou pararelu s 2x13, to oživování. Vážně jsem si myslela, že to ten klučina nepřežil. Je to sympaťák
- no a na konci připítek. To si mysleli, že to Gates nedojde. Navíc to musela táhnout na x metrů
SUMA SUMÁRUM. Absolutně mi nevadí, že CB šlo do pozadí. Rozhodně to stálo za to!
....nezdá se vám, že Lanie poslední dobou nemá žádné Girl imma smack you scénky? Přijde na místo činu, něco odkdáká, jdou do márnice, opět něco zamele. A ende.
...možná je to kvůli tomu, že se jí Beckett taky neozvala....nevím no. Chybí mi to...
....ještě jsem zapomněla, Castle jak si odfotil kluky v těch hadrech
...a poslední
způsob jakým Beckett zavřela dveře ke Gates do kanclu....AWESOME!!
From Apples to Always...