www.castle-sk.com

Diskuze - 4x04 - Kick the Balistics

<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 11 Okt 2011, 07:52

Diskuze - 4x04 - Kick the Balistics

Tohle byl naprosto úžasná epizoda. Seamus to zahrál dokonale. Scéna před okrskem btgyla neskutečná.
Čekala jsem, že to bude trochu více vázáno na 3XK, ale nevadí, alespoň se dočkáme další epizody v podobném duchu.
Tak fajn, co vypíchnout.
- Hned na začátku mi přišla divné ta konverzace o kafi. Copak jí Castle nenosí den co den to samé kafe?....asi teda ne no. Ale úsměv Beckett byl úžasný. Scéna s jizvou by byla lepší, kdyby tam hodili ten flashback, ale i tak je Castlovi jasné, že nám tu něco hapruje. :lol:
- Když se Beckett dozvěděla o to zbrani, tomu říkám herecký výkon a sebeovládání. Úplně bylo v jeden moment vidět, jak je připravená s tím stolem třísknout, dokonce i Castlovi to proběhlo před očima, ale potom se srovnala a jen tak jemně si ho posunula. Way to act STANA!! :-)
- Tak jak už jsem psala, ta scéna před okrskem. Můj bože. To bylo tok skvěle zahráno, nápor na psychiku jak prase. Líbilo se mi, že jde Ryanovi vyčíst z očí, jak moc špatně na tom je.
Btw: všiml si někdo, že upgradli ten nápis? bylo trochu vidět, že je to upravené. Místo 9th, tam nacpali 12th :D :D
- ta dějová linka s Castlem...nějak jsem nepochopila, jak Castle došel k tomu, že začal pochybovat o tom, co vlastně dělá, když jim pomáhá. Nevím, co to zpustilo...to, že ze začátku nepochopil, proč je to pro Ryana takový problém, když někoho zabili jeho bývalou zbraní?...nebo proč najednou pochyboval. Každopádně to na konci Beckett krásně rozsekla. Byla na něj pyšná ;) ("Damn Castle. Look at you thinking like a real cop!" :D)
- dneska to moc o CB nebude. Prostě pořád musím opěvovat Ryana. Celou epizodu, i v těch sebemenších scénách bylo vidět, jak se s tím pere. Stačilo se na něj podívat a člověk hned věděl.
- V jeden moment jsem čekala, že ho Beckett seřve za to, že vyletěl, ale ono do toho moc kecat nemůže, když rozbila sklo, takže se jí ani nedivím. Asi by moc respektu nedostala, kdyby neuznávala něco, co ona sama udělala :D
Ta scéna s cukrem byla k popukání, jak mu ho tam jenom flákla a výmluvě se na něj podívala :D
- A znova Ryan. Když dostával informace z toho ex. Neskutečně mu to na té lavičce slušelo, nemůž si pomoct. A navíc už je v tenhle moment uklidněný, sebraný, sebevědommý. No k sežrání :D
UNDERCOVER. Myslím, že Esposito to povýšil na další level :D....ta fialová mikina a kšiltovka. Bože byl dokonalá. Nemohla jsem se přestat smát :D...tell him we boys! :D :D :D
- a celý ten konečný zásah....kdyby tam nedali tu hudbu, tak jsem v pohodě. Takhle jsem mačkala ruce, co to šlo. Měli ta krásnou pararelu s 2x13, to oživování. Vážně jsem si myslela, že to ten klučina nepřežil. Je to sympaťák :-)
- no a na konci připítek. To si mysleli, že to Gates nedojde. Navíc to musela táhnout na x metrů :D...ale bylo to milé zakončení :D

SUMA SUMÁRUM. Absolutně mi nevadí, že CB šlo do pozadí. Rozhodně to stálo za to!

....nezdá se vám, že Lanie poslední dobou nemá žádné Girl imma smack you scénky? Přijde na místo činu, něco odkdáká, jdou do márnice, opět něco zamele. A ende.
...možná je to kvůli tomu, že se jí Beckett taky neozvala....nevím no. Chybí mi to...

....ještě jsem zapomněla, Castle jak si odfotil kluky v těch hadrech :D...zajímalo by mě, jestli se tyhle hadry normálně vyskytují u Espa v šatníku :D :D

...a poslední ;)
způsob jakým Beckett zavřela dveře ke Gates do kanclu....AWESOME!!

From Apples to Always...
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 11 Okt 2011, 09:10

Re: Diskuze - 4x04 - Kick the Balistics

Obrázok
Tohle Jona muselo bavit :D

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 11 Okt 2011, 12:49

Fakt super, epka, krásna hudba v prvom rade, skvelé výkony!
Espo v prevleku, no koniec :D Ten nemal chybu a ako si ich Castle potom odfotil :D Martha v dvoch záberoch v každom s vínom :D
Scéna na konci, keď Castle sedel na schodoch a prišla k nemu Kate na mňa pôsobila tak príjemne intímne. Už tam chýbalo len niečo fyzické. Ale na to si musím ešte asi riadne dlho počkať...

Ten mladý bol fakt zlatý, scéna so zásahom úžasná. Scéna na začiatku s Ryanom na ulici, skvelo zostrihané.
Páči sa mi, keď sú naši hrdinovia na koberčeku u kapitánky :D Je to vždy také srandovné, a ako jej Kate zabuchla dvere :D :D :D
No nič, neviem čo dodať, Ivet všetko vystihla. Najradšej by som si to hneď pozrela znovu :D

Táto scéna sa mi strašne páčila!

Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 11 Okt 2011, 13:30

Hej, na to jsem úplně zapomněla. Castle ji tím pekelně utřel :D

From Apples to Always...
<<

lukke

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 11 Okt 2011, 15:48

slusnej dil, doufal sem, ze se bude trochu vic tykat 3xk akorat.. konec vypadal necekane temne na castla, ale nakonec happy end.. i kdyz nejaky witsec divadlo se dalo cekat, mno ;)
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 11 Okt 2011, 16:22

najlepší na celej časti bol Espo v tých handrách. výkon Seamusa nemusím ospevovať, bol super :D
a na konci bolo skvelé, že toho chalana som vlastne pochovala a keď sa Ryan zrazu otočil, vravela som si že by bola sranda keby sa tam zjavil ten číňan... no a zjavil :D ale bolo to nečakané :D

a áno, nechce sa mi moc vypisovať :D
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 11 Okt 2011, 21:42

bože, tá záverečná pesnička keď Ben získava priznanie je dokonalá... si to púšťam dookola. a on podal super výkon :D ešte taký plačlivý hlas keď sa pýta brata či sa po ňom pýtala keď ju zastrelil...
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

romca

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 11 Okt 2011, 21:56

Ryan podal úžasný výkon. V tejto epizóde ho tam bolo síce trochu veľa, ale dúfam, že nám to nabudúce vynahradia viac CB scénami :)
<<

Elsy

Obrázok užívateľa

Captain
Captain

Poslať 11 Okt 2011, 22:41

toho Ryana tam bolo dnes fakt veľa :) (čo nehovorím že bolo zlé) až som sa kdesi v polovici dielu uvedomila že Castla som videla sotva 3krát čo sa často (skoro nikdy) nestáva,.,.,. inak dobrý diel, len škoda že tam neboj ten vrah, neako som tajne dúfala že ho konečne čapnú :?
"You smell like cherries... "
<<

Peta111

Obrázok užívateľa

Captain
Captain

Poslať 11 Okt 2011, 22:50

Zase trochu temné, ale napínavé a čekala jsem, že se bude více řešit 3XK. Ale zase mi těch 43 minut hrozně sletělo. ;)
Taky souhlasím, že Ryana jsme si dost užili a zase Castla bylo méně, ale nevadilo mi to. Vlastně to bylo asi poprvé, kdy jsme viděli více po boku Beckettové Ryana než Castla. ;)

Undercover Espa byl asi nejvtipnější moment a myslím, že jak si ty dva Castle fotil, tak určitě se tou fotkou někde pochlubí. :D

No a závěrečný slib Castla, že 3XK jednou najdou...
No, Castle to bude mít tuto sézonu, chudák, nabité :lol: , 3XK k tomu ještě tajně pátrá k případě Beckettové... kdy bude psát další díl Nikki Heat??? :lol:
Ďalší

Späť na 4. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia