www.castle-sk.com

Diskuze - 4x04 - Kick the Balistics

<<

r!pper

Officer
Officer

Poslať 12 Okt 2011, 09:33

Re: Diskuze - 4x04 - Kick the Balistics

scénka ako si Castle fotí Espa a Ryana v tých cool handrách bola božská :lol: Hneď mi to pripomenulo slávnu scénku z Pulp Fiction ako sa Tarantino smeje na výzore Travoltu s Jacksonom po tom ako im dal svoje tričká zo študentských čias.

Jediné čo je pre mňa od začiatku sezóny trochu sklamaním je šéfka Gatesová. Na to, že ju prezývajú Železné vráta mi príde trochu "hrdzavá", mala by sa po Castlovi viac voziť. Hociktorá emancipovaná slovenská šéfka by s ňou utrela podlahu :mrgreen: Ale... uvidíme, snáď ešte prekvapí. Mimochom to promo na Eye of the Beholder nemá chybu. Konečne to bude mať šťavu a Castle poriadny problém :lol:
<<

minerva_sue

Obrázok užívateľa

Officer
Officer

Poslať 12 Okt 2011, 09:44

Musím s vami jedine súhlasíť, epizoda sa mi velmi páčila a mne osobne ubehla velmi rýchlo :) Espo nemal chybu :D najvtipnejšia časť epky pre mňa :) ...
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 12 Okt 2011, 13:53

Bože - no ja ešte teraz lapám po dychu. Super časť. vôbec mi nevadilo, že tam nebolo toľko CB chvíl.. Kľudne aj viac takýchto častí znesiem - lebo stále len pozerať, ako tí dvaja okolo seba krúžia - TIEŽ nie je boh Vie aká výhra..
Úplne suprová časť - a tá hudba -- no to musíte baby nejak nájsť na webe !! :)
Ja som total prepadla Ryanovi - v tejto sérii má nejak veľa priestpru, ale touto epkou by to akoby vyvrcholilo :) :) Super výkon..
Vôbec som nečakala, že Benn to prežije.. Ešte keď na neho mierili tí policajti, som si hovorila, šak ho nezabijú, stačí, keď ho strelia do ruky a pod.. a BUMMMm,,, ten debil ho stretil pri srdce !!! skoro mi PC zletel z postele :) :) Ale záverečné slová a scéna nemali chybu...

A KONEČNE !!!! Zase stará ALEXIS !!! !! i keď to už s tým stanfordom preháňa - ale páčilo sa mi, ako zase spoločne prišli na vyriešenie toho prípadu, resp. len toho prvotného problému s 3xK :):)
I remember everything.
<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 12 Okt 2011, 20:14

Vyborna cast, tiez som si myslela najprv, ze mlady tu gulku naplno schytal, ale asi by ho tam nenechali ist len tak bez vesty...
Ivet, mne naopak nedava celkom zmysel to, ze bola Kate az tak mimo z toho, ze to bola Ryanova zbran, ako byt prekvapena :shock: a obavat sa trochu toho, ako Ryan zareaguje :x , ked mu to povie - to ok, ale inac nevidim dovod na az tak prudku reakciu....
<<

lukke

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 13 Okt 2011, 00:40

heh, zas tam slysim motivy z inception trochu..a ten konec jeste, jak to utne :) ale sklada celkem dobre tu dramatickou hudbu, mno
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 13 Okt 2011, 09:47

Ja som s jeho hudbou spokojná. Som rada, že opoužíva aj husle :D Tá podobnosť s Inception je možno teraz v móde :D
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 13 Okt 2011, 12:09

Takže už aj na stiahnutie :) Ja si to teda idem púšťať dookola :)

Kód:
http://www.4shared.com/folder/TAHNAL3u/4x04_Kick_the_Ballistics.html
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 17 Okt 2011, 11:23

páči sa mi, ako Matha podporuje Ricka, aby pokračoval v práci na okrsku, aj vzťahu, čo sa týka Kate. Tak ticho ho chápe, hoci sa o neho bojí. Myslím, že ho pozná asi najlepšie a vie aká je Kate pre neho dôležitá.
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 03 Dec 2011, 23:35

Pre mna rovnako vyborna, akcna cast. Myslel som, ze pripad 3XK sa vyriesi...toto ale nie je nejaka vyhrada, skor len taka poznamka.
Predchádzajúci

Späť na 4. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia