www.castle-sk.com

Diskuze - 4x02 - Heroes & Villains

<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Sep 2011, 06:42

Diskuze - 4x02 - Heroes & Villains

Tak dnešní epka byla hooodně zajímavá.
Ten případ mě hlavně dostal. Až jsem se v jeden moment ztrácela v tom, co který hrdina vlastně udělal. Bylo to dost dobře zamotané. Vraha jsem neuhádla. Abych pravdu řekla, tak jsem byla totálně mimo. I kdž tu policajtku jsem podezřívala :D

Castle byl skvělý. Jak se snažil nenápadně vetřít do přízně Gates a ona ho totálně ignoruje. Chudák si to ještě docela užije :D
Hlavně na konci, jak tam spolu stály a ona tam žvatlala, jak je to celé zásluha toho týmu a Castle celý nadšený, že uznala, že pomáhá a ona ho jen zpražila "tým policistů, Castle" :D
No ale Beckett jí teda slušně stírá taky.
"Už jsem řekla starostovi, že máme vraha"
"No tak jste to ale neměla dělat!"

Beckett jako magor do komiksů. Jak se jí rozzářily oči, když zjistila, že má Castle Avengers no. 1 :D
...a když si jí představím jako Electru...to byla dost dobrý debata. "Annoying man" :D

Stejně jako když se snažila předstírat, že nemá v plánu koupit si Castlův nový komiks :-)
"Nebudu ho číst"
"Vážně? Viděl jsem vaše jméno na seznamu. Už předem jste si objednala kopii."
"Vážně?"
"Jen jsem tě chtěla podpořit" :D :D :D :D

Ten superhrdina č. 1, ten blbeček? mě pobavil snad nejvíc. Byl úplně mimo. A to jeho video, kde se snaži zachránit ubohou stařenku?....to bylo nejlepší :D....stařenka ho zmlátila, zloděj utekl.....řezala jsem se smíchy.
A nebo v té vyslíchací místnostní.
"Jestli by třeba nechtěl partnera...je to můj osud"
"On nechce partnera..."
"Jak to můžete vědět...?"
"Osamnělá pomsta.....osamnělá!!!" :D

Miluju, že amartmán Beckett se stal stálou lokací. Doufám, že podobných scén dostanem více. V černém tílku. Zpocená. No já jsem se divila, že Castlovi nepadá huba až na podlahu :D
No ale jako nechápu, co si Castle myslel, když mu Beckett udýchaně otevřela dveře....že se hned tak omlouval :D
....*DIRTY THOUGHTS* :oops:
Ale byla vážně nadšená, že za těma dveřma vidí Castla. To bylo dost milé ;)

Celá ta závěrečná scéna byla dokonalá. Už když se ten novinář přiznal, tak jsem si říkala, že v tom bude nějaká kočka. A hned jakmile jsem poznala tu policajtku, tak jsem si říkala, jaká je to krásná linie k CB. :D a taky že jo.

"Spisovatel a jeho múza. Bojují proti zločinu"
"Stejně jako my."
...a potom když se v tom výtahu začali líbat tak jsem málem zalezla pod stůl. Jak Beckett jen vyšpulila pusu a přemýšla, jak z toho ven. :D :D.....
"see ya tomorow?"
"Mmhm" :D

Jo a Alexis je pěkně blbá. Jako nečekala jsem, že by někdo udělal tohle. To mi přijde až stupidní. Chápu dát si na střední s někým stejné semináře....ale na VŠ? Když to určí tvoje budoucí vzdělání??---to je prostě ubohost...nějak mi to k ní nesedí...

A Martha....ach, ta byla zlatá....ten poslední kostým? OMG!...vypadala jak praotec Čech.....návrhář pro Castle psal na twitteru, že v téhle epizodě se pěkně vyřádil :D...bylo to vidět.

Btw: taky vám ta Beckett připadá taková....já nevím...divná, když má ty vlasy takhle?

Všimnul jste si někdo, že Beckett řekla Espositovi jen "Espo"?? :D :D

Jo a ještě dobrá hláška s Ryanem.
"Ty jsi se nikdy nechtěl potulovat po městě, mlátit lidem do hlavy?"
"To dělám teď.." :D

"A nebo když se snažil střílet teorie jako Castle...
"Student se stal mistrem......nebo se o to alespoň snažil" :D :D

To be a real Castle theory, It has to be fully thought through.”
“Since WHEN?

From Apples to Always...
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Sep 2011, 07:20

Re: Diskuze - 4x02 - Heroes & Villains

Tohle si nejde odpustit...

Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok

From Apples to Always...
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Sep 2011, 08:20

BOŽE !!!! JA som si myslela, že Kate a Rick sa pozkávali, a nie hentí !!!!!! Vidieť, čo človeka hneď napadne, keď to nemá pozreté :lol: :lol: :lol:
I remember everything.
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Sep 2011, 10:34

Takhle dopadají lidé, kteří koukají, když nemají :D

From Apples to Always...
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Sep 2011, 10:55

Sakra, teď mi to došlo. Žádné Castle intro?? :?

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Sep 2011, 12:31

No Ivet to tu zhrnula asi dokonale :D Musím povedať, že som sa skvelo bavila :D
Najviac som mimo z Beckett, tá hádzala také pohľady, to nemalo chybu! :D Skvelo sa ksichtila, najmä, keď Ryan napodobňoval Castla :D Tie vlasy sú také divné, ale myslím, že to len dotvára situáciu v ktorej je. Ešte nie je vo svojej koži. Tento prípad bol skvelým odpútaním od ich vzťahu, veľmi sa mi to páčilo :D Obaja sa pobavili a sú tam skvelé scény :D

Cibuľa na začiatku a podobne :D No a koniec?? :lol: :lol: :lol: :lol: Keď vo vyšetrovačke hovorili o tom v čom sú si Beckett a tá policajtka podobné, tak som len čakala ako na to zareaguje Castle :D Ale toto bolo skvelé :D Ako sa na seba pozreli :D A celkom ma pobavilo aj slovo "Tomorrow?" :D ako je mi jasné, že je to "vidíme sa zajtra?" ale mne to prišlo ako otázka, že sa ich situácia tak vyvinie. :D A jej úsmev keď Castle odchádzal.... AMAZING - netuším čo sa jej premietalo v mysli, ale vyzerala pri tom nádherne :D

Alexis to zaklincovala :D Som zvedavá ako to s ňou bude pokračovať. :D

Obrázok Obrázok Obrázok
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Sep 2011, 14:09

mňa nadchol ten ťuťko v obleku hrdinu -- a to video nemalo chybu... Prípad pekne zamotaný,,, Alexis ma čoraz viac prekvapuje... Sa mi vidí, že až moc sa fixuje na Ashleho,, akoby hľadala náhradu za Ricka ;)

ale neviem prečo,, nejak sa neviem naladiť na takú tú castlovskú vlnu,.. táto nová séria ma až tak neočarila zatiaľ ako predchádzajúce, čo som si stále dookola pozerala prvé časti a aj ostatné.. teraz si pozriem raz a viac ma to neláka..
I remember everything.
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Sep 2011, 14:16

to fakt? :D ja mám rise zatiaľ 3x ale určite si pozriem viac krát. A toto určite ešte 2x budem vidieť :D Tie Beckettkine ksichty v tejt epizóde sú super.
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Sep 2011, 14:18

TAk určite Number ONE bol výkrik Castla - Vrah je superhrdina :lol: a ako sa lúčili... :P
Už mi len chýbalo, aby si Kate prešla jazykom po perách a asi sa ..... :oops: :oops: :oops: zbláznim ;)
I remember everything.
<<

belka77

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 27 Sep 2011, 14:47

Celkom podarená epizóda, už ani neviem, kedy som sa pri Castlovi smiala....Čo sa týka vlasov, tiež som si to hneď všimla, rovné jej síce sedia, ale keď má cestičku v strede tak jej to zužuje tvár a vyzerá tak divne...celá je akási chudá....A súhlasím s xmalinkou: ak si občas pustím Castla, tak sú to epizódy 1, alebo 2. série (boli veselé vtipné a bavilo ma to iskrenie medzi nimi). K tretej sa vôbec nevraciam, možno tá epizóda z L.A. Ale od 4. série očakávam, že sa to hádam zlepší...A sklamalo ma, že Castle je taký nejaký zľaknutý, odtiahnutý. veď by mohol trochu prejaviť, že ju ľúbi, napr. keď v 1. časti plakala, mohol ju objať...Aj v tejto časti , síce posrandujú, ale ...neviem, pripomína mi to staré časy... :cry:
Ďalší

Späť na 4. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia