Ďalší obzvlášť zaujímavý prípad . Opäť žiaril Rick na konci. citujem "Vedeli sme že prídete," držiac odpojenú hadičku v ruke.."Pokus o vraždu chráneného svetdka FBI koľko je to? "...25 rokov , a jeho pohľad ala Rick...
Táto časť sa mi celkom páčila, ale na finále by som čakala niečo viac.. A pre slovenských divákov, ktorý si napr. nesťahujú druhú sériu bol ten koniec veľmi neurčitý. Možno som už príliš náročná, ale čakala som niečo pútavejšie zo stránky prípadu aj zo stránky osobného života postáv
Koniec , bol ..výborný podľa mňa. Pripomenulo mi to Prison Break. Zvykol takto končiť. S tou matkou ..je to teraz pre tých čo nevideli 2. sériu dosť napäté a otvorené čož je dobre.
Ja praveže až také neurčité konce nemám rada AKo nehovorím, že to bola nejaká katastrofa, ale možno by nebolo na škodu keby sa s tým pohrali trošičku viac:)
no podla mna bol koniec 100 BOHOVY uplna gradacia pribehu... nehovorim, ine to bolo este predtym, nez bola ista 2.seria.. ja som zacala Castla pozerat, ked uz sla na slovensku 8.cast 2.serie takze pre mna super koniec...