www.castle-sk.com

Diskusia - 4x10 - Cuffed

<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 06 Dec 2011, 11:25

Diskusia - 4x10 - Cuffed

Tak myslím, že to bola paráda :)
Ten Katein pohľad počas prebúdzania... na nezaplatenie, neviem čo ju k tomu viedlo, ale bola úžasná. Ja to do teraz predýchavam :D
Dej sa mi páčil, možno by som tam rada videla aj ničo iné, ale to nevadí. Všetko má svoj čas :D Dotyk, ktorý sme videli aj v prome je taaak dokonalý :D Spoločné držanie za ruky, kráása. Spoločné tlačenie bedne??? Oh, Stanine vzdychanie, to je niečo. Castlov postoj a záber na ich blízky kontakt. Hmmm. :D
Búranie steny... no klrása, ja som skoro spadla zo stoličky! To sú fakt dve trupky a len im sa môže stať, že sa snažia niekoho zachrániť a pustia tigra! :D :D :D Ja som sa tak smiala :D.

Gatesová je moja faovritka, čím ďalej tým ju viac môžem. A vraj, do čoho ten Castle zase tú Beckett zatiahol :D :D

Na konci keď stáli na tej bedne tak Castle chcel niečo povedať, ale Kate ho rázne sekla, to sa mi páčilo :) Ja neviem, videla som to len raz aj to v noci. :D Takže hor sa do pozerania.

A koniec? okrem toho, že Kate bola na motorke ten jej výraz na konci??? OMG. Castle sa má na čo tešiť :D
Love is not a switch.

Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8)
Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7)
Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
<<

Arwy Kraft

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 06 Dec 2011, 12:32

Re: Diskusia - 4x10 - Cuffed

Skvělá epizoda:) Hrozně vtipná a většinou jsem se fakt smála nahlas jako magor, i v situacích, kdy by se o ně měl člověk bát, sem žezala smíchy. Tygra bych fakt nečekala..
No, probuzení..Myslim, že z toho, jak se Kate usmívá budu vedle ještě několik dnů..týdnů..však víte :) Strašně roztomilý..
Pak to přemýšlení, co se stalo předtím, flashbacky, to bylo fakt hezke a dramaticky udělaný.
Pak zápas s tou bednou..to jsem fakt nemohla, jak se Castle přemístil za ní, tak ten kousek jsem si musela pustit asi pětkrát. Jen by na sobě nemuseli mít tolik oblečení :twisted: :oops: :D :D
Esplanie- hrozně se mi líbilo, jak Ryan s Lanie "vyjednával" a pak to, jak je Kate rozebírala s Rickem..nemluvila spíš o sobě a Castlovi? :D
Když stáli na tý bedně a tygr po nich hrabal packou, no to bylo už i na mě moc, fakt jsem se neudržela a celou tu scénu se smála, ten jejich tanec neměl chybu!:) Ryan a Espo samozřejmě skvělí, ale Gates to v tomhle díle natřela všem.. líbí se mi pořád víc a víc..i když sem k ní nikdy neměla averzi, jako většina fanoušků v US..
No a konec?! radši no comment:) pro mě to překonalo asi i konec 4x02:)
Beckett:Do I really do that?
Castle:yes and it's adorable.
Beckett:If it's so adorable why didn't you sleep with me? The her me not the me me.
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 06 Dec 2011, 12:44

Bolo tam neskutočne veľa skvelých momentov, jeď si Espo miešal kávu a olizol tú paličku a Ryanov výraz tváre :D
Ako Kate pozorovala Castla, keď sa snažil otvoriť zámok na mrazáku.

No ale najlepšie je búranie steny... tak to je naozaj symbolické, obaja ju zbúrali spolu a myslím, že tá tigrica nám tiež mala čo-to naznačiť :D Má sa na čo Ricky tešiť :D
Love is not a switch.

<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 06 Dec 2011, 12:55

Tak kde začít? Epizoda to byla naprosto výborná.
Ten začátek- Beckett trvalo docela dobrou chvíli, než si uvědimila, že by se vedle Castla neměla probudit. :-)...a jak se krásně usmívala :D
Když se snažili dát dokupy co dělali to ráno. And then we....DEAD BODY!!....takhle nadšená Becks kvůli mrtvole v životě nebyla :D
Jsem ráda, že to celé drželi ve formě flashbacků. A Když to potom začalo být napínavější a začali se rychle střídat scény, tak to člověk drželo u obrazovky.
Úžasná scéna byla, jak seděli na okrsku a přemýšleli, proč by někdo chtěl vymazat identitu oběti. A Beckett přesně věděla, co má Castle na jazyku :) .....hold už se znají no :D
Esplanie. Jsem ráda, že nám tam dali nějaký náznak toho, že se to řeší. Už jsem si říkala. že se nějak moc ignorujou. Nejlepší ze všeho byly ty jejich pohledy :D v jednu chvíli se svlíkali očima, druhou by se nejraději zabili. + ten rozhovor Castla a Beckett o nich.
"Ty víš, o čem se hádali?"
"O všem! Oba s tím druhám chtějí být ale nechtějí si to přiznat."
"Proč si tohle lidé dělají?!"
"Třeba to jen nevidí."
"Jak by nemohli? Vždyť je to úplně jasné."

...připomíná nám to někoho, koho známe? :D
Teď jen menší poznámka? Ta babka z Texasu? Bože ta byla úchylná. Ten její úsměv a bláznivé oči. Brrr...ta se mi nelíbila :D
Nejvíc se mi líbilo, že od té doby, co Beckett řekla Castlovi ať ji chytne za ruku(btw: hádka o tom, kdo povede byla svělá) se za tu ruku drželi víceméně pořád. Stačí se na to chvilku soiustředit :-)
Scéna když tlačili ten mrazák? No co to bylo? Ty vzdechy? A potom jak se Castle postavil za Beckett a perfektně do sebe zapadli :D
"You bettet not be enjoying this, Castle."
"I'll let you know in a minute."
Jak už zmiňovala Petraela, Gates je naprosto skvělá. Když se dozvěděla, že zmizeli, tak hned předpokládala, že to byl Castle, kdo je do toho zatáhl :D...
A potom když šli k tomu náklaďáku a ona si tak tvrďácky vytáhla zbraň a "Let's go boys!" :D
+ nejlepší scéna byla, když ten polda šel po cohdbě a strhl svůj obraz z tabule. V tu chvíli mi hlavou běhali takové teorie, kdo by to mohl být...a ani jedna správná :D
A teď snad nejvtipnější scéna vůbec. Když lezli nahoru k těm dveřím :D To vzdychání a první pokus je nejúžasnější. Beckett mi přijde jako housenka. :lol: :lol: :lol:
Nejdříve Castlovy hlášky a výrazy, když na něm Beckett stála a potom jak žuchli dolů a u toho se drželi za obě ruce. Sweet :-)
A málem jsem zapomněla. Jak si Beckett později také začala dělat srandu.
"Vždycky jsme měl tvoje nohy rád, ale teď je respektuju."
"Ty tvoje taky nejsou špatné. Myslím, že až bude přští piknik v práci, tak by jsme spolu měli běžet "třínohý" závod." :lol:
A teď konečně. TYGR!! Kvůli tomu byl uzavřený set. Kočička. :D Beckett je v téhle chvíli skvělá. Jak hezky křičí a Castle je ten, co zachovává klid :D Jak jí tam hodil to sušené maso :D a Beckett úplná histerka: "Nechoď k ní!!" :D
A když je potom objevili, jak oba dva hodily výraz. A Espo a jeho chytrá otázka: To je tygr? :D :D :D

No a k tomu konci se těžko něco dodává. Beckett se usmála a já jsem se málem roztekla po podlaze :D

...sice jsem čekala, že tam bude alespoň nějaká narážka na vážnější téma, ale vážně to bylo super :D

From Apples to Always...
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 06 Dec 2011, 12:56

Jéé. Na toho Espa s Ryanem jsem zapomněla :D...vzal si poslední a ještě mu jí olíznul. Chudák Kevin :D

From Apples to Always...
<<

Petraela

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 06 Dec 2011, 13:22

Vidíš, ja som úplne zabudla, že bol uzavretý set :D Heh, vôbec som si to s tigrom nespojila :D Presne, keď tam Kate hysterčila, nechoď k nej. No ja som bola šťastná ako blcha.
Osobne som čakala, že keď ich mačička zhodila tak sa Ryanovi a Espovi po otvorení tej pivnice naskytne pohľad, ako tam Castle leží na Beckett, aby ju chránila a tigrica mu olizuje ucho :D :lol: :lol: :lol:
Love is not a switch.

<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 06 Dec 2011, 14:31

no čo povedať ?! ?! ÚPLNE INÁ EPIZÓDA ako som ja očakávala :!: ale to je len dobre, lebo to promo ma privádzalo na úplne iný smer tejto epizódy a ja som sa len stále smiala... :)
všetko ste už perfektne opísali, takže nemám čo dodať..
ale predsa ste na niečo zabudli :)

ODREZANIE ruky :) no hneď ako spomenul ten film 127 hodín ma chytil zachvát smiechu a to dohadovanie, koho ruka sa odreže ... Castle hneď narážal na K. ruku :D no skoro som umrela :twisted: :twisted: :twisted:

a btw - keď mi Ivet napísala v chate, že za tou stenou nájdu niečo, čo určite neočakávam - tak ma napadlo- že ryan a espo si fakt z nich len spravili srandu,, potom že nejaké dievčatko tam je.-- a Vole,, ono tam bola tigrica :) :) som chvíľu myslela, že keď jej Rick hodil to jedlo, že sa ukľudní a bude ho chceť olízať,, ale takto ro rozhodne stálo za to..

a k tomu ťahaniu boxu -- No poloha ODZADU... no ja na celý dom sa smiala ako blbá :)
I remember everything.
<<

zowzow

Officer
Officer

Poslať 06 Dec 2011, 17:15

Best replika celej epky :

B: And for what it's worth, if I ever have to spend another night handcuffed to someone again, I wouldn't mind if it was you either.
C: Really?
B: But next time, let's do it without the tiger !!!
C: Next time???

a potom ten jej pohľad? No koniec fakt.
<<

simona

Obrázok užívateľa

Officer
Officer

Poslať 06 Dec 2011, 17:50

mne sa táto epka veľmi páčila :D cely cas som sa skoro rehotala :lol: nemam co dodať všetko ste už povedali no vlastne napísali :) Kate a Castle super aj ten tiger s nimi :D
<<

phoboska

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 06 Dec 2011, 19:16

:o :o :o To čo bolo za epku :o :o :o Dotyky, napätie atď....Nemám slov. Najviac ma asi pobavil Castle keď navrhoval odrezať ruku:D
Castle:Whoa. Mine? No. I was thinking about yours.
Kate:My hand? Why my hand?
Castle:It's smaller.
V ten moment som vybuchla a poprskala som si displej čajom :D, nemohla som si pomôcť, v ten moment bol Castle čistý "gentleman" :lol:
Ja som vážne čakala hocikoho v tej vedlajšej miestnosti..., ale tigra...Hehe, to ma dostali teda, to bolo super :)
A ešte sa mi páčila Castlova narážka na Katine topánky:)How do you run in these things?

A potvrdila sa aj moja špekulácia ohľadne Saw, neviem prečo, ale myslela som si, že si Castle zaručene neodpustí narážku na Saw a bolo to tam :D I mean, what if we're in some psycho's lair and we have to kill each other, like in "Saw"?
A Kate ho perfektne uzemnila :) Castle, stop speculating. It's not helping.
A neodpustím si nespomenúť Gates, mne bola od začiatku 4. série sympatická, ja ju veľmi môžem a dnes bola proste excelentná...nemám čo iné dodať už :)
Rick: Beckett, what do you want?
Kate: You....
Ďalší

Späť na 4. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia