Tak kde začít? Epizoda to byla naprosto výborná.
Ten začátek- Beckett trvalo docela dobrou chvíli, než si uvědimila, že by se vedle Castla neměla probudit.

...a jak se krásně usmívala

Když se snažili dát dokupy co dělali to ráno. And then we....DEAD BODY!!....takhle nadšená Becks kvůli mrtvole v životě nebyla

Jsem ráda, že to celé drželi ve formě flashbacků. A Když to potom začalo být napínavější a začali se rychle střídat scény, tak to člověk drželo u obrazovky.
Úžasná scéna byla, jak seděli na okrsku a přemýšleli, proč by někdo chtěl vymazat identitu oběti. A Beckett přesně věděla, co má Castle na jazyku

.....hold už se znají no

Esplanie. Jsem ráda, že nám tam dali nějaký náznak toho, že se to řeší. Už jsem si říkala. že se nějak moc ignorujou. Nejlepší ze všeho byly ty jejich pohledy

v jednu chvíli se svlíkali očima, druhou by se nejraději zabili. + ten rozhovor Castla a Beckett o nich.
"Ty víš, o čem se hádali?"
"O všem! Oba s tím druhám chtějí být ale nechtějí si to přiznat."
"Proč si tohle lidé dělají?!"
"Třeba to jen nevidí."
"Jak by nemohli? Vždyť je to úplně jasné."...připomíná nám to někoho, koho známe?

Teď jen menší poznámka? Ta babka z Texasu? Bože ta byla úchylná. Ten její úsměv a bláznivé oči. Brrr...ta se mi nelíbila

Nejvíc se mi líbilo, že od té doby, co Beckett řekla Castlovi ať ji chytne za ruku(btw: hádka o tom, kdo povede byla svělá) se za tu ruku drželi víceméně pořád. Stačí se na to chvilku soiustředit

Scéna když tlačili ten mrazák? No co to bylo? Ty vzdechy? A potom jak se Castle postavil za Beckett a perfektně do sebe zapadli

"You bettet not be enjoying this, Castle."
"I'll let you know in a minute."
Jak už zmiňovala Petraela, Gates je naprosto skvělá. Když se dozvěděla, že zmizeli, tak hned předpokládala, že to byl Castle, kdo je do toho zatáhl

...
A potom když šli k tomu náklaďáku a ona si tak tvrďácky vytáhla zbraň a "Let's go boys!"

+ nejlepší scéna byla, když ten polda šel po cohdbě a strhl svůj obraz z tabule. V tu chvíli mi hlavou běhali takové teorie, kdo by to mohl být...a ani jedna správná

A teď snad nejvtipnější scéna vůbec. Když lezli nahoru k těm dveřím

To vzdychání a první pokus je nejúžasnější. Beckett mi přijde jako housenka.
Nejdříve Castlovy hlášky a výrazy, když na něm Beckett stála a potom jak žuchli dolů a u toho se drželi za obě ruce. Sweet

A málem jsem zapomněla. Jak si Beckett později také začala dělat srandu.
"Vždycky jsme měl tvoje nohy rád, ale teď je respektuju."
"Ty tvoje taky nejsou špatné. Myslím, že až bude přští piknik v práci, tak by jsme spolu měli běžet "třínohý" závod."
A teď konečně. TYGR!! Kvůli tomu byl uzavřený set. Kočička.

Beckett je v téhle chvíli skvělá. Jak hezky křičí a Castle je ten, co zachovává klid

Jak jí tam hodil to sušené maso

a Beckett úplná histerka: "Nechoď k ní!!"

A když je potom objevili, jak oba dva hodily výraz. A Espo a jeho chytrá otázka: To je tygr?

No a k tomu konci se těžko něco dodává. Beckett se usmála a já jsem se málem roztekla po podlaze

...sice jsem čekala, že tam bude alespoň nějaká narážka na vážnější téma, ale vážně to bylo super