Tomu vravím smola, 10 minút potom ako ste odišli Ivet a Amyf skočila nová epizóda na net.
Pozerám, že to dnes začne mnou

Hneď na začiatku tých prvých 20 sekúnd bolo strašne zavádzajúcich, človeka to núti myslieť už o 30 minút dopredu a najradšej by to preskočil hneď na tú situáciu

Chudák Ryan ako ho tam u tej obete zlomili.Inak to bola taká zaujímavá epizóda kde sa do vyšetrovania zapojila aj kapitánka a rozdelila tímy na ženský a mužský. Sa mi páči ako začne Castle rozprávať, pozrie na neho kapitánka a už vie, že má mlčať

Ale teraz bol aj šťastný, že ich takto rozdelila

Najviac som sa ale zasmial, keď Castle dostal nápad na tie kostýmy a ako sa tam objavili ako veľkí frajeri

A ten koniec ako tam Alexis behala ako splašená a všetko upratovala. Síce by ma zaujímalo kam poslali Martu. Ten prípad to bola taká klasická epizóda. Som pozeral, že Kate už nepila kávu z toho plastového pohára ale zo šálky, je vidieť, že tam Castle chýbal. Teraz bolo vidno, že Alexis je už skoro dospelá, keď ju nechal Castle doma, aj keď spočiatku akosi sama neverila kde sa všetci tí ľudia berú. Škoda, že ju neposlal ku Kate

splnilo by sa mi želanie. Podľa mňa bola táto epka zatiaľ najslabšia zo 4. série.