Diskusia - 3x13 Knockdown
Popísala som vám tu rôzne teórie, niektoré reálne, niektoré pritiahnuté za vlasy. Preložila som dokonca oba popisy, čo sa stane v tejto časti. A tak pri prechádzaní webov som zazrela meno Raglin. Najskôr som nechápala čo to bolo zač, ale spomínalo sa s vraždou a promo fotkami z 3x13. A práve teraz som si opäť pozerala časť 1x05, kde Beckettová prvý raz v živote rozpráva o vražde matky - priamo Castlovi. Tam spomenie, že po tej osudnej večeri sa vrátili domov a čakal tam na nich detektív Raglin. Tie komentáre o Raglinovi ma tak doplietli, že som si v prvej chvíli myslela, že má niečo spoločné s tou vraždou alebo je dokonca vrah. V popisoch sa jeho meno nespomínalo a vo forach nespomínali,že by ho zastrelili priamo pred Beckettovou.
No tak som teda zvedavá, či sa jej konečne podarí tento prípad vyšetriť celý, alebo to ostane pri tom, že sa posunie len o krok vpred k objednávateľovi. Alebo zase bude musieť zastreliť svoju jedinú stopu, ako sa to stalo s nájomným vrahom. Myslím, že bozk nebude jedinou zásadnou vecou v tejto časti...
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash