www.castle-sk.com

Diskusia - 3x13 Knockdown

<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 29 Dec 2010, 22:43

Diskusia - 3x13 Knockdown

Ok, nedá mi to nezaložiť už túto tému skôr. Všetci vieme prečo :twisted:

Popísala som vám tu rôzne teórie, niektoré reálne, niektoré pritiahnuté za vlasy. Preložila som dokonca oba popisy, čo sa stane v tejto časti. A tak pri prechádzaní webov som zazrela meno Raglin. Najskôr som nechápala čo to bolo zač, ale spomínalo sa s vraždou a promo fotkami z 3x13. A práve teraz som si opäť pozerala časť 1x05, kde Beckettová prvý raz v živote rozpráva o vražde matky - priamo Castlovi. Tam spomenie, že po tej osudnej večeri sa vrátili domov a čakal tam na nich detektív Raglin. Tie komentáre o Raglinovi ma tak doplietli, že som si v prvej chvíli myslela, že má niečo spoločné s tou vraždou alebo je dokonca vrah. V popisoch sa jeho meno nespomínalo a vo forach nespomínali,že by ho zastrelili priamo pred Beckettovou.

No tak som teda zvedavá, či sa jej konečne podarí tento prípad vyšetriť celý, alebo to ostane pri tom, že sa posunie len o krok vpred k objednávateľovi. Alebo zase bude musieť zastreliť svoju jedinú stopu, ako sa to stalo s nájomným vrahom. Myslím, že bozk nebude jedinou zásadnou vecou v tejto časti...
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 29 Dec 2010, 22:57

Re: Diskusia - 3x13 Knockdown

Urcite sa to posunie dalej a nemyslim si, ze ak nejaku stopu najde, ze ju opat zastreli. To by bolo klise...
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 29 Dec 2010, 23:06

No... tak ale toto je nájomný vrah (aspoň tak vyzerá), takže Castle sa bude môcť zase činiť s kyanidovou kapsuľou v zube.

No.. keď ale ten bozk zakryl všetky tie možné scenáre, ktoré by sa tam mohli stať. Ľudia sú tým tak zaujatí, že nevymýšľajú teórie o tom, o aký príbeh by mohlo ísť. Čo ma dosť štve, oni ma vždy inšpirujú k tomu, aby som si pospájala rôzne útržky, rôzne náznaky, ktoré nám tvorcovia vždy dávajú. A nie je ich málo, keď sa tak spätne rozpamätáme.

(Očividne už bolo načase založiť túto tému, udalosti z 3x13 sme rozoberali asi v troch témach :lol: )
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 29 Dec 2010, 23:09

Tato epizoda bude zasadnym krokom vpred. Takych bolo par v kazdej sezone, ale tato sa bude tykat dvoch zasadnych veci, ktore su sucastou serialu...ich vztah a vec, ktora ich spaja-vrazda matky Kate.
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 29 Dec 2010, 23:11

Čím ich to spája? Či len tým, že Castle vlastne posunul ten prípad vpred?

Je to všetko akési čudné. Čím viac sa to blíži, tým mám väčší pocit, že ma z toho čakania porazí.
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 29 Dec 2010, 23:14

Povedal by som to takto. Spaja ich to preto, ze Castle do toho zacal rypat aj ked s tym Kate nesuhlasila. Ale to nie je to podstatne. Kate ho sama zavolala na pomoc, ked v 2. sezone tento pripad opat otvorili a skoro vyriesili a co znamena, ze mu doveruje. A este by som povedal, ze ludi spaja to, ked maju nejake spolocne tajomstvo, nieco, co spaja len ich dvoch a to je prave tento pripad...len skoda, ze je to prave vrazda.
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 29 Dec 2010, 23:18

Ono to ale nie je tajomstvo, či áno? Je jasné, že to neroztrubujú všade. Ale aj tak, je to celkom verejné.
Tak či tak, v tejto časti by som nečakala moc popichovania. Skôr taký smútočný pochod šmrncnutý trochou čierneho humoru.
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 29 Dec 2010, 23:20

Nie tajomstvo, ale okrem par ludi na stanici o tom nikto nic nevie. Lanie asi len z pohladu patologa a Ryan-Esposito na tom pripade pracovali, ale predtym bol pripad uzavrety a Kate nechcela, aby sa znovu otvaral...
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 29 Dec 2010, 23:21

No to áno, dokážem ju pochopiť. Tri roky sa to snaží vyriešiť, hovoriť o tom by otvorilo len staré rany. Ale keď tú ranu otvoril Castle, tak sa v nej nerýpal, skôr jej ju pomohol zaceliť. Jazva ostane, ale nebolí :)
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 29 Dec 2010, 23:23

Vtedy mu este nedoverovala, preto bola nahnevana...ale ano, teraz mu moze byt vdacna, ze pripad otvoril a posunuli sa v nom vpred.
Ďalší

Späť na 3. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia