www.castle-sk.com

Diskusia - 3x01 - A Deadly Affair

<<

Verde

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 25 Sep 2010, 23:01

Diskusia - 3x01 - A Deadly Affair

Diskutujte,

zatiaľ som to len tak zbežne pred prekladom prebehol no vyzerá to fantasticky ! :)
<<

Nef_Castle-Fan

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 26 Sep 2010, 18:15

Re: Diskusia - 3x01 - A Dealdy Affair

Tak já som hned po pondelkovej noci nabehla a stiahla pretože môj organizmus po všetkých dopingoch v podobe sneaky peek-och,videách,spoileroch malo veľký absťák..ale tá odmena stála za to ;) pozreté asi aj tri krát s titulkami aj bez nich a eňo ňuňo !
Ja som sa strašne bála ako to celé dopadne z tých hororových 10 minút na začiatku...ako na seba mierili..ako ho tam našli s tou zbraňou...toto oceňujem..adrenalín ..napätíí..sa im to povedlo na jedničku aspoň pri mne :D
A potom tá vyšetrovačka..slovná výmena medzi Kate a Rickom ...Hlášky Ryana a Esposita ..na tých stoličkách..."vajce na špičke" :D ...tie situácie podpichovania ...som sa musela prinajmenšom porádne držať o stoličku abych smiechom nespadla :D Najviac sa mi páčila tá stávka a ten koniec s Espositom a Beckyným úškrnom ;)
A čo sa týka Rickyho a Becks to išlo jak po masle..Kate mi prišla dosť zmenená ..čo sa mi páčilo ..myslím,že viac prístupnejšia..dávala na sebe dosť vecí znať..či už smútok či žiarlivosť či ....no tie pohľady hovorili sami za seba :D to až bilo do očú ...Prečo mi sakra prídu tak zamilovaní jak ešte nikdy predtým ? aspoň ja som to všade cítila ..strašne úsmevy..áách jo :)
Aj prípad bol fajn celkom.. hoc som ho trochu nevnímala :D ved chápeme ...a už sa tešíme na další díl však ?
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 01 Okt 2010, 19:00

Zaciatok bol skvely...scenaristi to opat vyriesili, len neviem preco vykreslili Ricka opat ako chrapuna...neozval sa, zapleteny do vrazdy a kazdy z oddelenia na neho pozeral medzi prsty, ale priebeh prvej casti a tiez zaver napokon dopadol k spokojnosti. Som velmi zvedavy na dalsie epizody a tiez vyvoj tejto serie. :)
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 21 Nov 2010, 10:05

JA som len nedávno prepadla CASTLE-mánii :D . Ale ako začala 3.séria, tak sa neviem dočkať ďalších častí. Myslím si, že mi trošku chýbala v 1.časti 3.s Rickova otázka - Čo sa stalo s Kate a s tým policajtom, čo s ním chodila v 2.s
Veď predsa Castle nebol celé v kontakte a evidentne mu na Kate záleží, tá otázka by bola na mieste.
Ale to je len môj postreh..

Už len nedočkavo čakať na 10 časť :) :) :)
I remember everything.
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 19 Dec 2010, 00:31

bozinku,, nedalo mi to, a zase namiesto ucenia som pozerala :)
ale ten pohlad Kate, ked Rick zistil, ze ako su tie vrazdy spojene a ona ho k tomu vlasnte "dokopalla" ---- stal skratka za to :) :)
a potom s tym espozitom - ze ako dlho to vedela, dalsi famozny pohlad...
I remember everything.
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 19 Dec 2010, 01:22

a vieš, že sa ti nečudujem? :D ja sem pridám ešte nejaké tie bleskovky a idem sa pustiť do 1x01.. :D čo už, nedávno som pozrela všetky tri série za ani nie týždeň a už s tým začínam zase... :twisted:

no, tie Beckettovej pohľady sú na nezaplatenie... :D a mám taký pocit, že v tretej sérii sa Kate dotýka Castla častejšie než v predošlých :D napr. ako ho zastavuje, posúva, atď :D
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 19 Dec 2010, 09:57

super scena bola, ked ho uz druhykrat nasli pri mrtvole toho chlapa a Kate donho stuchala cez celu izbu :) :) )
a to s tym vysvetlenim, ze to tak vesmir chcel...
:ugeek:
I remember everything.
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 19 Dec 2010, 16:17

Hovori sa, ze dotykate sa tej osoby, na ktorej vam zalezi...alebo sa chcete dotykat, teda mate nutkanie. Malo by to byt tak nejako. :)
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 10 Feb 2011, 22:34

Re: Diskusia - 3x01 - A Deadly Affair

Bože :lol: Beckettová nemá chybu, keď luskne prstami na Ryana, nech uprace to rozbité vajce :lol: Tú scénu si musím prehrávať dookola... ako na psa :lol:
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 10 Feb 2011, 23:15

Re: Diskusia - 3x01 - A Deadly Affair

a ako sa potom na ňu Ryan pozrie 8-)
I remember everything.
Ďalší

Späť na 3. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia