Tak já som hned po pondelkovej noci nabehla a stiahla pretože môj organizmus po všetkých dopingoch v podobe sneaky peek-och,videách,spoileroch malo veľký absťák..ale tá odmena stála za to

pozreté asi aj tri krát s titulkami aj bez nich a eňo ňuňo !
Ja som sa strašne bála ako to celé dopadne z tých hororových 10 minút na začiatku...ako na seba mierili..ako ho tam našli s tou zbraňou...toto oceňujem..adrenalín ..napätíí..sa im to povedlo na jedničku aspoň pri mne
A potom tá vyšetrovačka..slovná výmena medzi Kate a Rickom ...Hlášky Ryana a Esposita ..na tých stoličkách..."vajce na špičke"

...tie situácie podpichovania ...som sa musela prinajmenšom porádne držať o stoličku abych smiechom nespadla

Najviac sa mi páčila tá stávka a ten koniec s Espositom a Beckyným úškrnom
A čo sa týka Rickyho a Becks to išlo jak po masle..Kate mi prišla dosť zmenená ..čo sa mi páčilo ..myslím,že viac prístupnejšia..dávala na sebe dosť vecí znať..či už smútok či žiarlivosť či ....no tie pohľady hovorili sami za seba

to až bilo do očú ...Prečo mi sakra prídu tak zamilovaní jak ešte nikdy predtým ? aspoň ja som to všade cítila ..strašne úsmevy..áách jo

Aj prípad bol fajn celkom.. hoc som ho trochu nevnímala

ved chápeme ...a už sa tešíme na další díl však ?