www.castle-sk.com

Diskusia - 2x21 - Den of Thieves

<<

Verde

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 20 Apr 2010, 19:26

Diskusia - 2x21 - Den of Thieves

Diskutujme, Diskutujte.
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 20 Apr 2010, 21:47

Re: Diskusia - 2x21 - Den of Thieves

Toho Toma by som roztrhal, ten chlapec je este horsi ako Sorensen a susle a vyzera to tak, ze toto bude tazke susto pre Castla. Divne bolo aj to, ako bola Kate v momente z neho paf. Na ten predosly Castlov romanik som si povedal OK, ale ten naco sa sem trepe, fakt neviem...skor take rozpaky mam z toho a v tejto casti mi pripadalo, ze ich je tam na okrsku az az a to som cital jeden spoiler, kde Stana dufa, ze sa stane sucastou timu v 3. sezone, tak len toto nie. Skor to vyzera tak, ze medzi Castle/Beckett zatahuju rucnu brzdu, ale dost zvlastnym sposobom...
<<

Verde

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 21 Apr 2010, 20:30

Toto je len slabý odvar toho čo ich vzťah ešte čaká ! ;) .. toto je fakt ešte len sóda, príde ešte románik s nejakou sliepkou a potom sa vráti ešte aj jeho ex .. stačí ? :D alebo ešte viac je treba ?
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 21 Apr 2010, 22:10

To bola vazne len soda...mam dost :D ale vdaka za informacie, tento serial ma stale niecim prekvapi. :)
<<

olkoz

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 26 Apr 2010, 17:30

Skôr ako nová postava, ma upútalo a potešilo to, že sme sa dozvedeli niečo nové o Javim :-D Konečne sa epizóda venovala aj minulosti, resp. prítomnosti jednej z vedľajších postáv. Toto tvorcov kvitujem. :-)
<<

Bažant

Obrázok užívateľa

Inspector
Inspector

Poslať 26 Apr 2010, 21:13

To je pravda, uz skor som sa docital, ze na rad pridu aj vedlajsie postavy a k slovu by sa mala dostat aj Lanie...nechajme sa teda prekvapit. Co mi je trochu divne a bude to pokracovat do konca sezony, ze sa v seriali objavuje vela novych postav, vsade je zrazu podla mna "plno" a je to take hekticke...snad tvorcovia vedia co robia.
<<

olkoz

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 27 Apr 2010, 14:57

Zvláštne je to aj z pohľadu toho do akej roviny sa začal uberať vzťah Castle-Beckettová, vyzeralo, že sa posunú inam, ale napokon ako keby to zastavilo. A možno, že aj postavy ako také z toho sú prekvapené. Ostatne, Castlova poznámka "Dva týždne dozadu som Vám dvakrát zachránil život" alebo tak nejak vyznela a bola povedaná v takej chvíli. Takže uvidíme kam to tvorcovia smerujú...
<<

Nef_Castle-Fan

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 13 Jún 2010, 22:00

Práve som sa konečne prepracovala k tejto časti (ja som trošku pozadu :lol: )..sneaky peaky všetky predkukané dopredu...a tak som bola zvedavá jak tam ten nováčik rozvíri vodu...A tak sa mi zdá,že Tom Demming bude moj osobný problém až do konca 2. série a nebodaj aj na začiatku 3.(kedže Stana by bola veľmi rada s jeho spoluprácou aj dalej-tieš som to zachytila na nete-neľúbilo sa mi) a teraz ešte viac...Mám rada takú pohodičkovú atmosféru a jeho príchodom to tam nabúral :shock: a dalšie tri časti tuším sa to bude stupňovať..Nieto že Castle-Beckett vzťah je dosť krehký ..Cástlího mi bolo ľúto ale chápem,že mali potrebu to tam oživiť.Moc sa mi páčilo ako sa pohrali s Espositovou minulosťou trocha :)

No nič idem dokukať tie posledné 3 častí :D..nech mám ucelený obraz i názor :D
<<

Verde

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 16 Jún 2010, 17:13

Smelo do toho ;)
<<

subino

Officer
Officer

Poslať 29 Jan 2011, 00:03

ahojte viete mi povedat autora a nazov skladby tesne pred koncom tejto casti?? dakujem
Ďalší

Späť na 2. séria

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia