www.castle-sk.com

Bones

Pravidlá fóra
Toto je diskusia, žiadne linky na download.
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 30 Dec 2010, 21:01

Bones

Prostě mi to nedalo.
Musíte uznat, že tyhle dva seriály mají podobností více než dost.
-Záhada kolem rodičů.
-Jeden introvert druhý extrovert.
-Nejlepší kamarádka.
-Dvojice bláznů, kteří si ze sebe neustále dělají srandu :D
..dokonce i tvůrce říkali, že si vzali Bones jako příklad.
No každopádně Bones poslední dobou upadá, takže možná můžem očekávat menší nárůst fanoušků ( doufám :D)
Takže kdo sleduje, a kdo to už vzdal???
Já mám takový pocit, že sledovat Bones nepřestanu ani kdyby z toho byla telenovela, prostě už sestoupily z toho hlavního místa :D

(....já mám dneska takovou divnou přemýšlecí :D)

From Apples to Always...
<<

Lucka

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 30 Dec 2010, 21:06

Re: Bones

Samozrejme že sledujem a sledovať budem. Máš pravdu, že Bones (čo sa kvality týka) trošku upadli ale ja aj tak stále verím, že sa to ešte určite zmení.
S Castlom-moje dva najobľúbenejšie seriály.
Castle to Kate: I think you are the most remarkable, maddening, challenging, frustrating person I've ever met :)
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 30 Dec 2010, 21:07

Len premýšľaj, ono to vedie k takým zásadným objavom, s ktorými sa musíš s nami podeliť! :twisted: Mimochodom, čudujem sa, že si to sem nedala skôr :D

Ja som v tom bode pozeranie, že stále sledujem a sledovať aj budem. Zaujal ma v češtine, ale začala som to pozerať asi až v tretej sérii. Čiže nasledovalo také pekné obdobie pozerania od rána do večera. Kedysi som čakala na tie české titulky, teraz ma už moc netrápi, keď Brennanovej nerozumiem, nie som jediná, Booth sa tiež vždy tvári nechápavo :lol:

Musím uznať, bol to super seriál, ktorý postupne upadá. Ale nie je to prípadmi, ktoré riešia, ale vývojom postáv. Ten proste nezvládli a stalo sa z toho fiasko na plnej čiare. Občas sa im podarilo trošku pozdvihnúť seriál, ale potom len o to tvrdšie klesol.
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 30 Dec 2010, 21:17

Amy: přesně, líp bych to nenapsala. Já s tím neseknu.To vím. A taky vím, že pořád budu vstávát ve 4 ráno abych si stáhla nový díl. Jenom už mi u toho chybí to nadšení. Prostě se říkám: budu i dneska vědět vraha už od začátku?? Zase se bude Booth chovat jako idiot??? atd. Ale tenhle seriál prostě miluju a milovat budu!!!

A btw: musím to napsat ale SK má strašný dabing. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Já nesnáším i ten český, nejsem schopná se podávat na jedinou epizodu v CZ, to se poslední dobou týká všeho. Vadí mi, jak jim to nesedí do pusy atd....a to ani nemusím znát originál. Na TV jsem nekoukala už hodně dlouho...ale...zpět k dabingu....kdybych musela tak na CZ se přinutím podívat se, ale z SK Bůs.... :D :D :D....to je jeden výtlem za druhým :D :D

From Apples to Always...
<<

Lucka

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 30 Dec 2010, 21:22

Ja síce veľmi dobre po anglicky neviem (aj keď na tom pracujem) ale radšej si vždy počkám na titulky. Originál je originál-a to sa mi osvedčilo pri mnohých seriáloch (nielen pri Bones)-na ten proste nedám dopustiť.
Castle to Kate: I think you are the most remarkable, maddening, challenging, frustrating person I've ever met :)
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 30 Dec 2010, 21:28

Já nemám problém u Castle. Jsem schopná sledovat celý díl aniž bych měla problét s chápaním. Ale u Bones. Ty vědecký blbosti??? Pfff. Jenom sedím a říkaám co že je vlastě ta příčina smrti :-)

From Apples to Always...
<<

Lucka

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 30 Dec 2010, 21:32

Hej hej, Castle je celkom v pohode, tam sa chytám dokonca aj ja-na angličtinu úplný antitalent. Ale Bones? Tak tam nemám žiadnu šancu.
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 30 Dec 2010, 21:35

Mně tu vadí jen ty vědecký žvásty. Kterých je bohužel plná epizoda :-) Ale občas to nechápu ani v Cz takže si říkám, že to nebude ještě tak hrozný :-D

From Apples to Always...
<<

AmyF

Obrázok užívateľa

Administrátor
Administrátor

Poslať 30 Dec 2010, 21:38

Tak ja potrebujem aj trochu spánku, takže o tej 4:00 nevstávam, ale ráno sa vždy na to vrhnem (a zvyčajne zmeškám do školy, ale čo tam po škole :lol: )
U mňa bolo niečo podobné (ako s tebou u Bones) u seriálu Chuck. Vždy plná nadšenia v očakávaní na novú časť. Aj keď sa dali dokopy. Ale po niekoľkých častiach to začala byť telenovela s rovnakou zápletkou - zopár špiónských vecí, Chuck stále dookola rozpráva o tom ako Saru miluje, stále na ňu myslí (atď.) a Sara si pre zmenu drží odstup. Keby Chuck nebol až taký emocionálny, bol by to super seriál.
V oboch prípadoch (Chuck, Bones) moje nadšenie opadlo, ale stále pevne verím, že ma tam niečo zdvihne zo stoličky. Čiže s pozeraním nemienim prestať. Je to už len také... menej zaujímavé. Už si tie časti nepozriem hneď po stiahnutí. Niekedy mi to trvá celý deň, niekedy si ich pozriem po pár dňoch.

Neboj, ja SK dabing úplne odsudzujem. Vy mávate český zvyčajne lepší. Ale tak či tak, na originál to nemá, čiže ja už to v TV ani nepozerám, iba by som prevracala očami. Hoci... niekedy na spestrenie to nezaškodí. Bones i Castla som si raz za čas pozrela v TV. A ani tie prízvuky im v poslednej dobe nedávajú. Keď je to ruský mafián, mal by hovoriť ako ruský mafián.
Presne, dnes som šla okolo obývačky a mama mala pustené kosti. Keď som počula zase to Bús, skoro ma porazilo. Nechápem, ako Slováci môžu vyslovovať "s" keď čítajú "th". To nie je "s", to je vzdušné "t". V takýchto prípadoch len prevraciam očami. Mám taký pocit, že raz sa mi otočia do temena hlavy, pretože to pri tých seriáloch a filmoch robím často.

Lucka, ja som bola presne taká. Vždy som netrpezlivo čakala na titulky, klávesu F5 som skoro zlomila aj s prstom. Ale teraz? Lážo plážo, keď nerozumiem, nič sa nestane, domyslím si.
Bones má tie choroby také, že to ani nečítam, lebo konečne rozlúštim prvé slovo a titulky sa prepnú :lol: Takže to preletím len rýchlo očami či nezazriem nejaké známe slovo ako ruka, noha, rezná rana apod. :lol:
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..."
Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
<<

Ivet

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 30 Dec 2010, 21:43

Já vlastně ani nevím, proč jsem původně vstávala. Myslím, že to bylo u finální epizody House, protože jsem prostě nemohla dospat. No a nějak se to přesunulo na Bones a nakonec na Castle a na House už kašlu :-)

Já jsem se na televizi, kromě vánoční pohádky nedívala tak rok :-)....maximálně přijdu, sednu, zjistím, že mě tonebaví, když si oblíbenou scénu nemůžu pustit ještě jednou a zase jdu pryč :-)

Chuck jsem nikdy nesledovala i když jsem nad tím přemýšlela a dokonce si sjela i pár videí, ale říkala jsem si, že už bych to časově nedávala (zatím sleduju 10 seriálů, z toho do 3 jsem blázen :D)

From Apples to Always...
Ďalší

Späť na Televízne seriály

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia