neznášam škriekajúce bábiky na začiatku každej epizódy... a Bones ich má tuším v každej - či je to už muž alebo žena. a musím povedať, že v Castlovi boli sexi pozície omnoho lepšie než to čo predvádzali Booth a Brenn.
Castle to Beckett: "You were mystery I was never gonna solve..." Pracujem na: Phobophobia | Love Letters | Crash
Tak táto časť sa mi asi zatiaľ najviac páčila... dobre som sa zabavila... Kostička sa ukáže uprostred tornáda ... Pri vrahovi som bola úplne mimo,, tipovala som brata, potom toho šoféra - čo využíval auto na lákanie žien.. a nakoniec to bol filmár a náš starý rocker ... ten to zabil... vy ste potetovali moje dieťa ??? no ako mohol zaspať pri tak hlasnej hudbe netuším, ale úprimne, ja tiež zaspávam pri zapnutej telke
Tak som sa konečne dohrabal po 7. sériu, ale ako som trošku sklamaný. Ako vážne? To som čakal 6 sérií "len" na 2 vety (Spala som s Boothom a Som tehotná)???? To už aj Hodgins a Angela dostali viac priestoru ohľadom ich partnerstva. A to som si myslel, že romantická časť seriálu je z 80 percent o vzťahu medzi Boothom a Brennanovou a oni to najdôležitejšie pichnú do 5 minút..... Čakal som nejaké extra reakcie od zbytku tímu a možno trošku živšie zobrazenie toho údajného sexu, ak by to nepovedala Angele ani by som si to nevyvodil. A začiatok sedmičky hneď v polke tehotenstva och joj, škoda toho kľudne sa to dalo zobraziť zaujímavejšie ako takto
Men should never marry their muse. It ruins the illusion.
tak vieš, v čase, keĎ natáčali 6x03 Change in the game bola už Emily asi tak v piatom mesiaci, a oni vlastne nemali ani na výber. Museli by jej skrývať brucho a to by bolo asi trochu ťažké. Aj mne chýba to ako to všetkým oznámili. To ako k tomu došlo nech už je tak ako je, ale chýba mi tam ten kus čo sa dialo pred 7x01... no čo už, ale teším sa, že uvidíme Brenn s bábom, to ešte len bude sranda
Love is not a switch.
Mulder & Scully (First sex - season 7 = Baby boy - season 8) Brennan & Booth (First sex - season 6 = Baby girl - season 7) Castle & Beckett (First sex - season 4/5 = Baby boy - season 6?)
Já souhlasím. Hart to podle mě podělal, protože byl srab a nechtěl do toho vztahu jít. Potom mu došlo, že jestli to neudělá hned, tak je v pytli a do toho skočilo těhotenství Emily a bylo....takže sice to sranda je, ale já tam pořád vidím tohle a nedokážu si to plně užít....
tak nové kosti sú suprové .--.. herec, čo hrá toho vraha je na tú rolu ako stvorený nie je to v skutočnosti náhodou sériový vrah ?? som zvedavá, kam nás tento prípad zavedie...