www.castle-sk.com

Akú hudbu počúvate ?

<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 11 Júl 2011, 21:40

Re: Akú hudbu počúvate ?

No, posledných pár dní frčím na Johnovi Barrowmanovi, chytilo ma to tak, ze uz som si z e-bay objednala dve jeho CD :lol:
<<

--Angie--

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 12 Júl 2011, 11:03

Ten chlap je úžasný :)
<<

niklas

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 14 Júl 2011, 18:49

John síce nie je môj štýl, ale má nádherný hlas, takže niektoré piesne už poznám naspamäť :D
<<

Sáároušš

Obrázok užívateľa

Officer
Officer

Poslať 03 Aug 2011, 14:00

No tak já musím říct že poslúchám hlavně rock, takže: Within Temptation, starý Nightwish, Evanescence.... :)
Ale někdy si taky ráda zapnu nějakej ten PoP, i když tomu moc nedávám. Takže sem tam Lady Gaga a tak.... ;)
<<

Nymi

Obrázok užívateľa

Prekladateľ
Prekladateľ

Poslať 05 Sep 2011, 23:55

Ja počúvam vždy niečo úplne iné a veeľmi často sa nechávam inšpirovať soundtrackmi zo seriálov, ale v poslednej dobe počúvam asi hlavne skupiny/spevákov ako Bens Brother, One Night Only, James Morrison, Foo Fighters, Wintersleep, Adele, Stars, etc. 8-)
Friendship dies and true love lies,
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war.

Demons run, but count the cost.
The battle's won, but the child is lost.
<<

minerva_sue

Obrázok užívateľa

Officer
Officer

Poslať 05 Okt 2011, 23:33

ako tak pozerám je to tu rôzne :) mne nedá nespomenúť moje oblúbené kapely, skôr by som seba označila za metalistku so srdcom rockerky :)

asi tak a medzi moje oblúbené kapely jednoznačne patrí Helloween, Avantasia, Edguy, Sirenia, Delain, Epica, Leave´s Eyes, Xandria, Gamma Ray, HammerFall, Sonata Arctica, Paramore, Muse, Blind Guardian, Nightwish, Within Temptation, Children of Bodom, Krypteria, Freedom Call, Lacuna Coil, MANYAC, Primal Fear, FreeBird, RebelSky, The Letter Black, MindStorm, Amaranthe, Europe, Scorpions a ešte veľa, veľa dalších.

ja osobne mám rada aj slovenské metalové kapely, ktoré bohužial nie sú také známe.
<<

kaja

Obrázok užívateľa

VIP
VIP

Poslať 18 Okt 2011, 12:32

ja som nedávno objavila novú kapelu - Foster the people. neviem či ich poznáte, sú super. som na nich úplne závislá a počúvam ich prakticky stále. naozaj odporúčam. btw, dostali ma na pesničku Pumped up kicks. A Helena beat :)
<<

ALEXIS

Detective
Detective

Poslať 21 Feb 2012, 11:18

Rock,rap,country,jazz a hip-hop. :D .
<<

ALEXIS

Detective
Detective

Poslať 21 Feb 2012, 11:20

Uúúú úúú a ešte počúvam Rytmusa,niektorí si myslia že zle spieva ale opak pekne spieva je to aj na youtube. :P .
<<

phoboska

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 22 Feb 2012, 13:35

Tak pridám aj ja niečo zo svojho súdka :D U mňa je to ťažko veru určiť podla žánru, ale asi najviac mám rada alternatívu. Medzi moje naj zahraničné skupiny patria Muse, Editors, The Killers, Keane, Kings of Convenience a veľa veľa ďalších :) Momentálne fičím na islandských GusGus a ešte na The Frames. Zo SVK scény sú to hlavne Billy Barman, Vetroplach, B-Complex, Talkshow, Swan Bride :) A samozrejme nepohrdnem ani klasickou hudbou Beethovenove Sonáty mesačného svitu sú skvostné dielo a jeho 9. symfónia v D minor Op. 125 je niečo úžasné, ďalej Carl Orff- Carmina Burana/hlavne časť O Fortuna, Max Bruch - Violin concerto g minor op 26, 3rd movement, Strauss - Zarathustra a jedno z naj je pre mňa určite Bach- Cello Suite No. 1 Prelude .:)
No zas som sa moc rozpísala :D Vedela by som sa tu o hudbe rozpisovať 3 dni, ale no nedá sa :D
Rick: Beckett, what do you want?
Kate: You....
PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeličo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia