www.castle-sk.com

Ako vznikol váš nick?

<<

tigy

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 06 Okt 2011, 19:30

Re: Ako vznikol váš nick?

Mna tiez ako prve napadol HP, ze asi fanynka :lol:
<<

minerva_sue

Obrázok užívateľa

Officer
Officer

Poslať 06 Okt 2011, 19:34

ale ved to neznamená že nie som :) som a velká :) ved ja som na HP vyrastala :)
<<

Arwy Kraft

Obrázok užívateľa

Detective
Detective

Poslať 07 Okt 2011, 09:39

To je fakt skvělá přezdívka:) Originální..a v psaní moc držim palce, taky sem se o to kdysi pokoušela, ale většina zůstala pěkně schovaná v šuplíku:)

Jinak moje přezdívka vznikla už tak před deseti lety, kdy jsem byla blázen do Pána Prstenů..Arwy mi vymyslel kamarád, jakože od Arwen a Kraft je příjmení mých předků, co žili ve Švédsku. A mě to vždycky táhlo na sever:)Jeden čas jsem na tohle slyšela víc, jak na svý jméno :D
Beckett:Do I really do that?
Castle:yes and it's adorable.
Beckett:If it's so adorable why didn't you sleep with me? The her me not the me me.
<<

phoboska

Obrázok užívateľa

Sergeant
Sergeant

Poslať 25 Feb 2012, 22:17

No tak moj nick vznikol tak, že ešte keď bol v móde teletextový chat, tak som potrebovala samozrejme nejaký nick. Tak som si vymyslela Phoboska. A dostala som sa k tomu nicku takto-som narodená v znamení škorpióna a môjmu znameniu vládne planéta Mars. Keďže som blázon do Antickej mytológie a Mars (rímsky boh vojny) je stotožňovaný s Areom (gr. boh vojny) a ja Área veľmi žeriem ako mytologickú bytosť, tak som si povedala prečo nie niečo čo sa týka jeho. Tak som si vybrala meno jedného z jeho synov Phobos - strach (druhý syn je Deimos-hrôza) , ale keďže na chate ma všetci považovali za chlapa, keď som písala pod nickom Phobos, tak som tam pridala to -ka a teraz to používam všade ako nick a aj v maily :) Ináč v reále mám inú prezývku, ale phoboska mi už tak nejak prischla v elektronickom svete :)
Rick: Beckett, what do you want?
Kate: You....
<<

Nymi

Obrázok užívateľa

Prekladateľ
Prekladateľ

Poslať 26 Feb 2012, 00:28

Toto je aká zlatá téma, úplne ma bavilo čítať si všetky tie príbehy :mrgreen:

A keď už sme pri tom moja prezývka vznikla veľmi jednoducho a to tak, že keď som prvýkrát zavítala do sveta internetu -čo bolo už dávno- tak som nič iné len chodila na Pokec (ako každé správne 12 ročné dievča :D ) a hrávala čarodejnícke role play hry, v ktorých som si musela vymyslieť meno.. kreativita mi vtedy nič moc nehovorila a tak som si nakoniec vybrala meno jednej z postáv Harryho Pottera - Nymphadora ale keďže sa nikomu nechcelo to celé vypisovať tak mi to skrátili na Nymi...a celkom sa mi to zapáčilo a teraz to už používam všade 8-)
Friendship dies and true love lies,
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war.

Demons run, but count the cost.
The battle's won, but the child is lost.
<<

xmalinka

Obrázok užívateľa

Moderátor
Moderátor

Poslať 26 Feb 2012, 14:07

suprové dva príbehy :)
I remember everything.
Predchádzajúci

Späť na Všeličo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia